Hemzemin geçitte kamyon devrildi

Hemzemin geçitte kamyon devrildi
Aydın Nazilli ilçesine giriş yapan bir kamyon, hemzemin geçitte raylara devrildi. Bu nedenle tren seferleri iptal edildi.

Nazilli ilçesinde hemzemin geçitte meydana gelen kazada, odun yüklü bir kamyon raylara devrildi. Kamyon sürücüsü yaralanmadan kurtulurken, tren seferleri ve araç trafiği bir saat aksadı. Kaza, saat 17.00 sıralarında ilçenin doğu girişinde bulunan hemzemin geçitte yaşandı.

H.İ.G. yönetimindeki 09 E 0992 plakalı kamyon, Denizli'den gelip Nazilli'ye giderken geçitten geçmeye çalıştı. Ancak kamyon, dengesini kaybederek rayların üzerine devrildi. Kamyonun kasasındaki odunlar da raylara saçıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kamyon sürücüsünün durumunun iyi olduğunu belirledi. Kaza nedeniyle Denizli-İzmir ve İzmir-Denizli arasındaki tren seferleri durduruldu.

Raylara devrilen kamyon ve odunlar, iş makinaları ve vatandaşların yardımıyla kaldırıldı. Yaklaşık bir saat sonra tren seferleri ve araç trafiği normale döndü. Raylarda hasar oluştuğu için değiştirileceği bildirildi. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.