Hatice Kolçak canlı yayında açıkladı 'Gram altını solladı tüm zamanların rekorunu kırdı'

Hatice Kolçak canlı yayında açıkladı 'Gram altını solladı tüm zamanların rekorunu kırdı'
Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, canlı yayında son zamanların en fazla getiri sağlayan aracını açıkladı.

Pek çok vatandaş elindeki maddi birikimini yatırım araçlarına aktarıyor. Bu nokta da ekonomistlerin görüşleri ise bazı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, ‘tüm zamanların en çok getirisi’ diyerek bombayı patlattı. Youtube canlı yayınında ekonomik gündemi değerlendiren Kolçak, son 5 yılda yüzde 1145 getiri sağlayan Bitcoin’i işaret ederek uyarıda bulundu.

hatice-kolcak-21414.jpg

Kolçak, son 5 yılın getiri yıldızının Bitcoin olduğunu söylerken, “Bitcoin bütün zamanların rekorunu kırmış durumda. Geçen sene 16 bin dolar seviyesinde olan Bitcoin, şu anda 44 bin dolar seviyesinde işlem görüyor. Son bir yılda yüzde 155 getirmiş. Bitcoin’in karı dolar bazında altını, hisseleri, her şeyi geçmiş durumda. Son 5 yıldaki getirisi ise yüzde 1145 olarak kaydedilmiş. 2018’de 3 bin 500 dolar seviyesinde olan Bitcoin 60 bin dolar seviyesine kadar çıkarken, son 5 yıllık getirisini hiçbir şey getirmedi.” dedi.

bitcoin-2.jpg

Son olarak Kolçak, çok riskli bir yatırım aracı olan Bitcoin’e yatırım yapanların işin ehli insanların olmasının gerekliliğinin altını çizdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.