Esnafın 2024 yılından beklentileri belli oldu

Esnafın 2024 yılından beklentileri belli oldu
Esnafların 2024'ten beklentileri belli oldu. Yeni yıldan düşük faizli kredi talebinde olan esnaf kredi imkanlarına daha kolay ulaşılabilir olmasını yönünde beklentilerini aktardı.

Milyonlarca esnafı ilgilendiren beklentileri Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NESOB) Başkanı Alim Yeşil açıklandı. Esnaflar adına 2024 yılın için düşük faizli kredi talebi içinde olduklarını belirten Başkan Yeşil, kredi imkanlarına daha kolay ulaşılabilir ve düşük faizli kredileri beklediklerini ifade etti.

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alim Yeşil yaptığı açıklamada, "2024 yılının güzelliklere vesile olmasını diliyorum. 2024 yılında esnaflarımızın kredi imkanlarına daha kolay ulaşılabilir ve daha uygun faiz oranları ile uzun vadeli şekilde krediler verilmesini yöneticilerimizden talep ediyoruz" dedi.

Başkanı Alim Yeşil yapılacak olan belediye seçimlerine de değinerek; "Seçilecek belediye başkanının esnaflarımızla istişare ederek esnafımıza yönelik çalışmalar yapmasını talep ediyoruz” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.