Gelir İdaresi Başkanlığı kadrosuna 50 kişi alacak

Gelir İdaresi Başkanlığı kadrosuna 50 kişi alacak
Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruya göre, belirtilen kadrolara atanmak üzere 50 Devlet Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapılacak.

25 Aralık 2023 Pazartesi günü yayımlanan Resmi Gazete'de Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından 50
Devlet Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapılacağını duyuruldu. Başkanlık, kadro için yapılacak olan giriş sınav hakkında detaylı bilgileri Resmi Gazete'de yayımladı.

1. Grup KPSSP48 puan türünden olmak üzere toplamda 40, 2. Grubun KPSSP3 puan türünden olmak üzere toplamda 10 kişilik Devlet Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapılacak.

1.Grupta alım yapılacak kişilerden mezun olunması gereken bölümler; Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri.

2.Grupta alım yapılacak kişilerden mezun olunması gereken bölümler; Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Enformasyon Sistemleri Mühendisliği, Yapay Zekâ ve Veri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği.

wvewdw.jpg

Sınava katılma şartlarını sağlayan ve başvuran kişilere; grup bazında toplam kadro sayısının 20 katından fazla olması durumunda, tercih ettikleri grup dikkate alınarak KPSS puan türünden en yüksek puan almış olan adaydan başlamak üzere 20 katı aday giriş sınavına çağrılacağı bildirildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.