Finans uzmanından yatırımcılara kritik tavsiye ‘O hisselere yatırım yapanlar zengin olacak’

Finans uzmanından yatırımcılara kritik tavsiye ‘O hisselere yatırım yapanlar zengin olacak’
Finans Uzmanı Tunç Şatıroğlu, yatırımcıları uyararak 'al' tavsiyesinde bulundu.

Finans Uzmanı Tunç Şatıroğlu, yatırımcılara kritik tavsiyelerde bulunarak o hisseleri işaret etti.

Milyonlarca yatırımcı elindeki maddi birikimi değerlendirmek amacıyla farklı yatırım kollarını tercih ediyor. Fakat yatırımcılarda yatırım araçlarındaki oynaklık nedeniyle tedirgin şekilde bekliyor. Uzman isimlerin görüşleri ise merak ediliyor.

BORSA MI DÖVİZ Mİ?

Borsa’da yaşanan sert düşüşün ardından toparlanmaya başladı. 8 bin seviyesini aşan BİST 100 şu anda 8 bin 443’de seyrediyor. Dövizde ise artışlar birlikte dikkat çekmeye devam ediyor. Yatırımcılarda piyasadaki hareketlenme yüzünde parasını değerlendirmek için ne tercih etmeli?

doviz.webp

ŞATIROĞLU: BİST 30 HİSSELERİNE YATIRIM YAPIN

Finans Uzmanı Tunç Şatıroğlu, yatırımcılara uyarıda bulunarak al tavsiyesi verdi. Türk Lirası’nı tercih edenlerin mevduatta durmaması noktasında uyaran Tunç Şatıroğlu, borsayı işaret etti. Şatıroğlu, “ BİST 30 hisseleri veya üzerinde hakkında sürekli olarak araştırma raporu yazılan hisseleri takip edeceksiniz. Coca cola, Migros, Şok market ve Akbank bunlara yatırım yapacaksın. Olmadıysa BİST 30 hisselerine yatırım yapın.” dedi.

53794.jpg

ŞATIROĞLU: TEFAS FONLARI DAHA ÇOK DEĞERLENECEK

Amerikan borsasına yatırım yapan Tefas fonlarının alınabileceğini belirten Şatıroğlu, “Çünkü ileride döviz artarsa zaten aldığın şey dövizle Tefos fonları daha çok değerlenecek. Seçimi beklemeden alıp bekleyeceksiniz." İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.