Fatih Terim'den zehir zemberek sözler: Samet Akaydin gözyaşlarını tutamadı

Fatih Terim'den zehir zemberek sözler: Samet Akaydin gözyaşlarını tutamadı
Yunanistan Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Fatih Terim yönetimindeki Panathianikos konuk olduğu lider AEK'ya 3-0 mağlup oldu. Fatih Terim maç sonu yaptığı açıklamalar ile adeta çılgına döndü.

Fatih Terim yönetimindeki Panathianikos Yunanistan Süper Ligi şampiyonluk turu maçında lider AEK'ya konuk oldu. AEK'yı yenmesi halinde liderlik koltuğuna oturacak Panathianikos sahadan 3-0 mağlup ayrılırken ara transfer döneminde Yunan ekibine katılan Samet Akaydin'ın yaptığı hata maça adeta dam damga vurdu.

Kritik karşılaşmanın ardından Panathianikos, AEK'nın 4 puan gerisinde 71 puanda kaldı.

AKAYDIN'DAN BÜYÜK HATA

AEK, krtik karşılaşmanın 7. dakikasında Niclas Eliasson'un golüyle öne geçerken ara transfer döneminde Panathianikos katılan Samet Akaydin'ın maçın 38. dakikasındaki büyük hatasıyla skor 2-0'a geldi. Akaydın'ın kalecisine attığı geri pasın kısa düşmesini değerlendiren AEK forması giyen Ezequiel Ponce fileleri havalandırdı. Bu top kaybı sonrasında Fatih Terim saha kenarında adeta çılgına döenrken ve Samet Akaydın da golün ardından gözyaşlarına hakim olamadı. AEK maçın 69. dakikada bulduğu golle sahadan3-0 galip ayrıldı.

sad.jpg

FATİH TERİM MAÇ SONU ÇILGINA DÖNDÜ

Panathianikos Teknik Direktörü Fatih Terim maç sonu yaptığı açıklama ile maçın hakemlerini hedef aldı. Terim, yaptığı açıklamada "AEK'i tebrik ederim. Çok iyi oynadılar ve galibiyeti hak ettiler. Beraberliği bozan erken bir gol yedik. Kendi oyunumuzu oynayamadık. Burada geçirdiğim süre içindeki en kötü performansımızdı. Kotsiras'ın pozisyonunda bir penaltı vardı ve eğer verilseydi oyuna ortak olabilirdik ama hakem penaltıyı görmeyen tek kişiydi.Bugün kaybettik ama penaltı yüzünden değildi. VAR da bir şey söylemedi, çağırmadı. Sonra gelip bize sarı kart veriyorsunuz ve size saygı duymadığımızı söylüyorsunuz. Size nasıl saygı duymamızı istiyorsunuz? Penaltıdan gol atsaydık yine kaybedebilirdik. Bu kadar bariz bir penaltı için Fransa'dan hakem getirip para harcamaya gerek yok." ifadeleri kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.