Yılmaz Vural sudan çıkmış balığa döndü

Yılmaz Vural sudan çıkmış balığa döndü
TFF'nin play-off tarihlerini açıklaması sonrası gözler Yılmaz Vural ve Menemen FK'ye çevrildi.

Türkiye Futbol Federasyonu kısa bir süre önce Trendyol 1. Lig, TFF 2. ve 3. Lig'de play-off maçlarının tarihlerini resmi internet sitesi üzerinden yaptığı bir açıklama ile belirledi.

TRENDYOL 1. LİG

TFF’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, play-off süreci, birinci tur maçlarıyla 16 Mayıs Perşembe günü başlayacak.

İkinci tur maçları ise 20 Mayıs Pazartesi, rövanş karşılaşmaları ise 24 Mayıs Cuma günü oynanacak. Ligdeki en büyük mücadele olan, play-off finali de 30 Mayıs Perşembe günü oynanacak.

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig'de ise play-off maçlarına 9 Mayıs Perşembe günü başlayacak. İkinci tur mücadeleleri 13 Mayıs Pazartesi günü, rövanşları ise 17 Mayıs Cuma günü gerçekleşecek.

Üçüncü tur ilk maçları da 22 Mayıs Çarşamba, bu turun ikinci maçları ise 27 Mayıs Pazartesi günü oynanacak. Play-off finali ise 2 Haziran Pazar günü naklen yayınlanacak.

TFF 3. LİG

TFF 3. Lig'de ise 1. tur maçları 2 Mayıs Perşembe günü nefes kesen mücadelelere ev sahipliği yapacak. Bir üst tura çıkmayı başaran takımlar 6 Mayıs Pazartesi günü ve 10 Mayıs Cuma günü mücadele edecek.

Bu turu da atlatan ekipler, 15 Mayıs Çarşamba ve 20 Mayıs Pazartesi günü oynanacak rövanş maçlarıyla finale yükselecek.

1'inci ve 2'nci grupların finalleri 25 Mayıs Cumartesi, 3'üncü ve 4'üncü grupların finallerinin ise 26 Mayıs Pazar günü oynanması kararlaştırıldı.

GÖZLER YILMAZ VURAL'DA

TFF’nin resmi internet sitesinden yaptığı bu açıklamalar sonrası gözler, 1. Lig’in aksine 9 Mayıs’ta başlayacak olan 2. Lig play-offlarına çevrildi.

Hem futbol zekası hem de sempatik tavırları ile futbolseverlerin gönlünde taht kurmayı başaran Yılmaz Vural’ın başında bulunduğu Menemen FK’nın basıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. Coşkulu hal ve hareketleri ile bilinen Yılmaz Vural’ı ise şimdiden heyecan bastı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.