Ev temizliği saatlerinizi almasın Bu yöntemleri öğrenen vazgeçemiyor

Ev temizliği saatlerinizi almasın Bu yöntemleri öğrenen vazgeçemiyor
Ev temizliği yapmak hem zaman hem de enerji gerektiren bir iştir. Ancak evinizi daha hızlı ve kolay bir şekilde temizlemek için bazı pratik yöntemler uygulayabilirsiniz.

Ev temizliği için zaman ve enerji gerekir. Ama birkaç pratik yöntemlerle evinizi daha hızlı temizleyebilirsiniz. İşte ev temizliğinde size yardımcı olacak bazı ipuçları...

TEMİZLİĞE EN ZOR ODADAN BAŞLAYIN

Böylece en yorucu işi aradan çıkarmış olursunuz. Genellikle banyo, evin en kirli ve zahmetli bölgesidir. Banyo temizliğinde çamaşır suyu katkılı Cif ürünleri veya Domestos gibi hijyenik ürünler kullanabilirsiniz .

1191515169.jpg

TOZ ALMAYI İHMAL ETMEYİN

Toz alırken yukarıdan aşağıya doğru ilerleyin ve tozları havalanan partiküllerin yerlere inmesini bekleyin. Toz almak için ıslak mendil veya pamuk gibi malzemeleri de değerlendirebilirsiniz.

CAM TEMİZLİĞİ İÇİN DOĞAL MALZEMELER KULLANIN

Camları silerken deterjan yerine sirke veya limon suyu kullanabilirsiniz. Bu malzemeler camlara parlaklık verir ve leke bırakmaz.

baakehir-tenizlik.jpeg

HALI VE KOLTUK TEMİZLİĞİ İÇİN ELEKTRİK SÜPÜRGESİNİ SIK SIK KULLANIN

Halı ve koltuklarınızın tozunu almak için elektrik süpürgesini haftada en az iki kez çalıştırın. Ayrıca halı ve koltuklarınızın üzerine karbonat serpip bir süre beklettikten sonra süpürürseniz, kötü kokulardan da kurtulabilirsiniz.

EVİNİZİ GÜZEL KOKUTUN

Evinizin mis gibi kokması için yer silme suyuna birkaç damla parfüm damlatın. Ayrıca dolaplarınıza kolonyalı pamuk veya lavanta torbaları asabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.