Ehliyet affı bekleyenler dikkat! Milyonları heyecanlandıran gelişme

Ehliyet affı bekleyenler dikkat! Milyonları heyecanlandıran gelişme
Milyonları heyecanlandıran gelişme gündeme geldi. Ehliyeti affı bekleyenler dikkat!

Ehliyetine el konan milyonlarca kişi 2024 yılında ehliyet affının gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Yerel seçimler öncesinde ehliyet affı yeniden gündem oldu. Milyonları heyecanlandıran gelişme için harekete geçildi.

EHLİYET AFFI BEKLEYENLER DİKKAT

CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, Meclis'teki basın toplantısında ehliyet affı ile ilgili milyonları ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Çan, şoförlerin ehliyet affı istediğinin altını çizerek bir defaya mahsus ehliyet affı getirilmesini talep etti. Çan, ehliyet affı uygulanması için 3 şartın dikkate alınması gerektiğini belirtti.

3-rqfv.jpg

Akaryakıt zamlarının şoförleri kötü etkilediğinin altını çizen Çan, şehir içi ve şehirlerarası ulaşım ile taksi tarifelerine yapılan zamların şoför esnafının suçu gibi bir algı oluşturulduğunu ancak başta akaryakıt olmak üzere ulaşım sektöründeki birçok ürüne zam geldiğini ve şoförlerin ulaşım ücretlerine zam yapmak zorunda kaldığını açıkladı.

EHLİYET AFFI İÇİN 3 ŞART SUNDU

c1b7251a28b4570aa9d504b32ea15a9c.jpeg

Şoförlerin ehliyet affı istediğini söyleyen Çan, ehliyetlerine el konulan esnaftan "insan canına kast etmeyen", "yaralamaya sebebiyet vermeyen" ve "madde bağımlısı olmayanlar" için bir defaya mahsus af getirilmesini talep etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.