Cinsel organı büyütme ameliyatına giren Türk bankacının dünyası karardı

Cinsel organı büyütme ameliyatına giren Türk bankacının dünyası karardı
Türk Bankacı İlter Türkmen girdiği cinsel organ ameliyatında umduğunu bulamayınca doktora tazminat davası açtı.

Tekirdağ’da yaşayan Bankacı İlter Türkmen adlı bir kişi yaptığı araştırma sonrasında cinsel organını büyütme ameliyatına girme kararı aldı.

Ameliyat için üroloji uzmanı Doç. Dr. Haluk Söylemez’in kapısını çalan Türkmen, ameliyat için gün aldı. 29 Ocak 2022’de ameliyat oldu. Ameliyattan sonra kanaması başlayan Türkmen ikinci ameliyatına girerek kanaması durduruldu.

Bankacı Türkmen ameliyat sonrası 1 ay boyunca yürümekte zorlanırken sonuçtan memnun kalmadı.

AMELİYATTAN SONRA CİNSEL ORGANI KISALDI

Ameliyat sonrası Bankası Türkmen konuya yargıya taşıdı. Türkmen dava dilekçesinde cinsel organında herhangi bir büyüme olmadığını ve maksimum 5 minimum ise 1,5 cm büyüme vaat edildiğini ancak hekimin müdahalesi sonrası cinsel organının tam tersine 11 santimetreye kısaldığını ifade etti.

'BOY VAAT ETMEDİK'

Tekirdağ 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen davada savunmasını yapan Doç. Dr. Söylemez, yaptığı işlemlerde kusuru olmadığını gerekli bilgilerin hastaya anlatıldığını savundu. Öte yandan söz konusu davada hastaya herhangi bir boy vaat edilmediği belirtildi.

Bankacı İlter Türkmen’in 500 bin TL maddi tazminat talep etti. Söz konusu davada doktor ise tazminatın fahiş olduğunu başka bir hekimden tedavi için alınan fiyat gerekçesiyle böyle bir talepte bulunulduğunu söyledi.

Dava dosyasına ilişkin yargılama süreci devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.