CHP'liler CHP il binası önünde eylem yaptı 'İthal başkan istemeyiz'

CHP'liler CHP il binası önünde eylem yaptı 'İthal başkan istemeyiz'
CHP İl Başkanlığı önünde toplanan partililer, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’nin yeniden aday gösterilmesini istediler. Toplanan CHP'liler ithal başkan istemediklerini ifade ettiler.

Toplanan CHP'liler yönetime seslenerek Turan Hançerli'nin tekrar atanmasını özellikle istediklerini, Hancerli aday gösterilmez ise İstanubul'un yer yerinin kaybedileceğini söylediler.

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’nin yine aday gösterilmesini isteyen CHP’liler, CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde toplanarak parti yönetimine seslendi. Avcılar’da ithal başkan istemediklerini belirten partililer, Turan Hançerli’nin aday gösterilmemesi halinde 31 Mart’taki yerel seçimlerinde oy vermeye gitmeyeceklerini söylediler.

chpistan.jpg

"Avcılar Turan Başkansız kazanılamaz"

Eyleme katılan partililerden Aslan Uzun, Avcılar'da Turan Hançerli'nin kimsenin çözemediği imar sorunun çözdüğünü söyleyerek Turan Hançerli'nin aday gösterilmemesi halinde CHP'nin Avcılar'ı kaybedeceğini savundu.

chpistan2.jpg

“Engellileri temsil eden bir başkanını barındıramıyorsa CHP'de adalet de yoktur"

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz ise, CHP'nin Turan Hançerli hakkında yanlış bir karar vermesinin 10,5 milyon engelliye karşı büyük bir saygısızlık olacağını söyledi.

CHP içinde ülke nüfusunun yüzde 13’ünü, engellileri temsil eden bir belediye başkanını içinde barındıramıyorsa bana göre CHP'de adalet de yoktur, vicdan da yoktur, engelliye hiçbir şekilde saygı duymadığını da göstermektedir” diye konuştu.

Başka bir partili de Turan Hançerli'nin kırmızı çizgileri olduğunu engelli olmasına rağmen engel tanımayan bir belediye başkanı olduğunu söyledi. Partili, eğer Hançerli'nin Avcılar'da aday gösterilmemesi halinde CHP'nin Sancaktepe'den Küçükçekmece'den oy alamayacağını savundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.