CHP 'teklif yapmadık' dedi ama Haluk Levent 3 kez aranmış

CHP 'teklif yapmadık' dedi ama Haluk Levent 3 kez aranmış
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel yaptığı açıklamada Hatay'ın parti gündemine gelmediğini bu nedenle Haluk Levent ya da başka bir birine teklif de götürülmediğini söyledi. CHP'nin açıklamasının ardından Haluk Levent'ten ikinci bir paylaşım geldi.

CHP sözcüsü Deniz Yücel'in Haluk Levent ‘e kurumsal bir teklif yapmadık demesi üzerine Haluk Levent kendisine resmi bir açıklama yapılmadığını, zaten kendisinin de böyle bir şey söylemediğini ifade ederek üst düzey yöneticilerden 3 kez telefon aldığını ve teklifin sözlü iletildiğini vurguladı.

DENİZ YÜCEL: HALUK LEVENT'E TEKLİF YOK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Sözcüsü Deniz Yücel, bugün yapılan parti MYK gündemiyle ilgili basın toplantısı yaptı.

HALUK LEVENT'İN ADAYLIĞI HAKKINDA KONUŞTU

Haluk Levent, sosyal medya hesabı üzerinden CHP ve diğer partilerden teklif geldiğini ancak siyasete girmeme kararının kesin olduğunu söylemişti. Haluk Levent paylaşımına CHP’den Hatay Büyükşehir başkan adaylığı için teklif gelmesi hakkında diye başlamış diğer partilerden de teklif aldığını belirterek onur duyduğunu ifade etmişti.

Siyasete girmeme kararının kesin olduğunu belirten Ahbap başkanı olduğunu belirterek bu ülke için yapılacak çok şey olduğunu söylemişti.

Ancak bu paylaşımın ardından CHP'den Haluk Levent'e teklif yapmadık açıklaması geldi. CHP Sözcüsü Deniz Yücel açıklamasında ayrıca MYK’da Lütfü Savaş’ın adaylığı hakkında bir görüşme olmadığını söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.