Bu listeyi mutlaka kontrol edin 'Yola çıkacaklar dikkat'

Bu listeyi mutlaka kontrol edin 'Yola çıkacaklar dikkat'
Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklama ile sürücüler çeşitli güzergahlarda devam eden yol bakım çalışmalarına karşı uyarıldı.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan "Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni" ile sürücüler oluşabilecek çeşitli olumsuzluklara karşı uyarıldı.

Müdürlük tarafından yayınlanan bültene göre yol bakım çalışmasının devam ettiği güzergâhlar şöyle;

Anadolu Otoyolu'nda, Bolu Dağı Tüneli Ankara istikametindeki havalandırma sistemi fanlarındaki bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle sol ve orta şeritler, saat 12.30'a kadar trafiğe kapatılacak. Bu süre zarfında, ulaşım sağ şeritten sağlanacak.

TAG Otoyolu'nun Bahçe-Nurdağı kavşakları 1-5. kilometrelerindeki deprem hasarlarının onarım çalışmaları nedeniyle, şerit aktarımı yapılarak Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü bir şekilde ulaşım sağlanmaktadır.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun 69-72. kilometrelerinde, otoyol kavşak bağlantısındaki yapım çalışmaları nedeniyle Denizli istikametinde ulaşım, sol şeritten devam ediyor.

İzmit-Sakarya yolunun 3-5. kilometrelerinde, Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu çalışmaları sürdüğü için sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önemlidir.

Tokat-Niksar yolunun 36-38. kilometrelerinde şev tanzimi, Elazığ-Malatya yolunun 26-27. kilometrelerinde üstyapı yenileme, Çanakkale-Çan yolunun 11-17. kilometrelerinde yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

Pınarbaşı-Gürün yolunun 12-18 ve 25-30. kilometrelerindeki yapım çalışması nedeniyle, bölünmüş yolun belirli bir bölümünden iki yönlü ulaşım izin verilmektedir.

Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikametindeki sağ tüpünde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, ulaşım servis yolundan gerçekleştirilmektedir.

Hakkari-Yüksekova yolunun 1-2. kilometrelerinde heyelan ıslah çalışmaları devam ettiği için, bölünmüş yolun belirli bir bölümünden kontrollü bir şekilde devam edilmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.