Bu kafeye sadece gülümseyen kişiler girebiliyor 'Sosyal medyada beğeni topladı

Bu kafeye sadece gülümseyen kişiler girebiliyor 'Sosyal medyada beğeni topladı
Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, kafeye girmek isteyenlerin güler yüzlü olması şart.

Gün geçtikçe sosyal medyada viral olan videolar artıyor. Bu videolardan bazıları tartışma konusu olurken bazıları da herkes tarafından beğeni topluyor. Her görenin olumlu yorum yaptığı videolardan biri daha gündeme geldi.

Videoda yer alan bir kafenin sensörlü kapıları sadece gülümseyen yüzlere açılıyor. Somurtan kişilere açılmayan kapının üzerinde gülümsemek gerektiğini hatırlatan bir de not bulunuyor. İçeri girmek isteyenlerin notu fark edip gülümsemeleri gerekiyor.

kafe-1.jpg

GÜLÜMSEMENİN GÜCÜNÜ HİSSETTİREN KAFE

Yüzü gülmeyenlerin içeri adım atmasını engelleyen bir sensörlü kafe kapısı, sosyal medyada olay oldu. Sadece gülümsemeyle açıldığı görülen kapıyı pek çok kişi beğendi. İnternet kullanıcılar bu video karşısında yorum yapmaktan kendilerini alıkoyamadı.

kafe-2.jpg

Gülümsemenin iyileştirici bir gücü olduğu uzmanlar tarafından da söyleniyor. Bunun farkında olan bir kafe işletmecisi de durumu fırsata çevirerek sensörlü kapılarını sadece gülümseyen kişilere açılacak şekilde geliştirdi. Bunun üzerine kafeye girmek isteyenler ilk anda şaşkınlıklarını gizleyemeseler de gülümseyerek kafeye giriş yapıyorlar.

Kimi sosyal medya kullanıcısı “çok güzel sistem, insanı yoranlar girmesin” derken dimiyse “ben daha çok sinirlenirdim” yorumunda bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.