Bir daha inek sütü içmeyeceksiniz dedi Hazırladığı karışım olay oldu 'İzleyenlerin ağzı açık kaldı'

Bir daha inek sütü içmeyeceksiniz dedi Hazırladığı karışım olay oldu 'İzleyenlerin ağzı açık kaldı'
Bir sosyal medya kullanıcısının veganlara yönelik olarak hazırladığı bir içerikte tahinle süt yapması izleyicilerini hayrete düşürdü.

Sosyal medyanın yaygınlaşan kullanımı ev hanımlarını da burada yemek tarifi verebilecekleri içerikler üretmeye yönlendirebiliyor. Özellikle alternatif yemek arayışında olan kadın izleyici kitlesinin sıklıkla yararlandığı bu kanallarda birbirinden değişik birçok tarif yer alıyor. Son olarak bir sosyal medya kullanıcısının veganlara yönelik olarak hazırladığı bir içerikte tahinle süt yapması izleyicilerini hayrete düşürdü. Söz konusu videoyu çeken fenomen bir daha inek sütü içmeyeceksiniz dedi

screenshot-17.jpg

SÜTLERİN ARTIK BİRÇOK FARKLI FORMU VAR.
Özellikle vegan yaşam tarzının yaygınlaşması sebebiyle birçok farklı formda sütler ortaya çıkmaya başladı. Badem sütü, soya sütü, hindistan cevizi sütü sosyal medya kullanımının yaygınlaşmasının da etkisiyle gitgide tüketimi daha popüler hale gelen sütler arasında yer alıyor. Öte yandan inek sütünde laktoz enziminin bulunması ve bazı vatandaşların laktoza intoleransının olması sebebiyle de bu tarz bitkisel sütler sıklıkla tercih edilebiliyor. Bir sosyal medya kullanıcısının bu sütlere alternatif olarak tahin sütünü öne sürmesi takipçi kitlesini de şaşkına çevirdi.


TAHİNi SUYLA KARIŞTIRDI
Söz konusu videoda 5 kaşık tahini 2 bardak su ile karıştıran kadın izleyenlerinden değişik yorumlar aldı. Aynı videoda süte farklı kuru meyvelerle aroma katılabileceği de ifade edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.