Bu coin yatırımcısını havalara uçurdu 'Elinde olan paraya para demedi'

Bu coin yatırımcısını havalara uçurdu 'Elinde olan paraya para demedi'
O coinde parası olan elindekini ikiye katladı.

Pek çok yatırımcı elindeki parayı değerlendirmek amacıyla farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Bu noktada son dönemde tercih edilen ve kâr getirisi de oldukça yüksek olan kripto piyasası oldu.

Kripto para yatırımcılarını dün yüzünü güldürdü. Sert yükselişiyle ekranları yeşile çeviren kripto paralar kâr üstüne kâr getiriyor.

Kripto para piyasaları son 1 aydır toparlanma ataklarında bulunarak yükselme eğilimine geçti. Kripto paralarının bu yükselişi yatırımcıları mutlu ediyor. Bitcoin 43 ile 41 bin dolar seviyesinde dolaşıyor.

data-coin.jpeg

Bitcoin’de görülen bu toparlanmalar altcoinler tarafını da oldukça sert etkiledi. Bitcoin’de görülen yükselişlerin etkisiyle, altcoinlerde de yükselişleri başladı. Dün bu yükselişten nasibi alan Data coinin günlük grafiğinde uzun ve sert bir yükseliş gerçekleşti.

Data coin tam yüzde 109 yükseliş yaptı. Data coin 0.0290 seviyesinden tepki alımı başlatarak sert yükselişler sergileyerek 0,0746 seviyesine kadar yükseldi. Data coin Nisan 2022 tarihinden bu yana en yüksek seviyeyi gördü.

TSİ 09.26’da 0,0938 seviyesinde işlem görüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.