Bitcoin’den 21 ay sonra bir ilk ‘Kimse bu kadar beklemiyordu’

Bitcoin’den 21 ay sonra bir ilk ‘Kimse bu kadar beklemiyordu’
Kripto para piyasasında artış son ayların rekor seviyesine ulaştı. Bitcoin, en son Nisan 2022’de gördüğü 45 bin dolar üstüne yükseldi.

Geride bıraktığımız 2023 yılını 42-43 bin dolar seviyesinde kapatan Bitcoin, yeni yılın ilk gününün akşamında son 21 ayın zirvesini görerek 45 bin dolara çıktı. En son Nisan 2022 tarihinde bu seviyelere yükselen Bitcoin, yatırımcısının yüzünü yeni yılda güldürdü.

bitcoin2.jpg

BİTCOİN’DEN 2024’E HIZLI GİRİŞ

En son Nisan 2022’de çıktığı seviyelere yükselen kripto para devi, sabah saatlerinden itibaren yüzde 7 oranında bir yükseliş seviyesine ulaştı. Böylece yatırımcılarının sabahlarını şenlendirdi. 45 bin 280 dolara çıkan Bitcoin, yeni yılın ilk günlerinden kripto para piyasasında iyi bir ivme kazandı.

bitcoin1.jpg

Ethereum'a yatırım yapanlar da yükselişten nasiplerini aldı. Piyasadaki en büyük kripto paralar arasında ikinci sırada bulunan Ethereum ise günlük olarak yüzde 4.9 seviyelerinde değer kazandı ve en son Mayıs 2022’de gördüğü 2.398 dolara çıktı.

bitcoin3.jpg

Yükselişe geçen diğer kripto paralardaki hareketlilik de dikkat çekti. Binance Coin yüzde 2.9 oranında artarak 318 dolara yükselirken Solana ise yüzde 9.5 artışla 112 dolar seviyelerine çıktı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.