Bu bitki alzheimerde dahil binbir derde deva oluyor 'Bilimsel araştırmalar kanıtladı'

Bu bitki alzheimerde dahil binbir derde deva oluyor 'Bilimsel araştırmalar kanıtladı'
Alternatif tıp günümüzde hala birçok bitki ile yardımcı tedavi yöntemi olarak kullanılıyor. Beslenme rutinize bu bitkiyi dahil etmek beyinin zinde ve aktif kalmasına yardımcı oluyor.

Prof. Dr. İlhami Gülçin, alzeihermer’da dahil olmak üzere birçok rahatsızlığa şifa olan o bitki hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Gülçin,karanfilin kanser, Alzheimera sebep olan reaktif oksijen türlerini giderdiğini ve bu hastalıkların tedavisinde de potansiyel etkiye sahip olduğunu belirtirken, Karanfil bitkisinin şifasına yönelik olarak, "Karanfilin, gerçekten reaktif oksijen türlerini son derece iyi şekilde giderdiğini gözlemledik. Serbest radikaller ve reaktif oksijen türlerinin, kanser, Alzheimer, Parkinson ve diyabet gibi 100'e yakın hastalığa sebep olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. ifadelerini kullandı.

İSTENİLMEYEN KOKULAR YOK OLUYOR
Öte yandan ağız kokusu soruna yönelik olarak,"Ejenol, günümüzde diş hekimliğinde ağrı kesici olarak kullanılmaktadır. Öte yandan zaten toplumda karanfilin ağrı kesici olduğu bilinmektedir. Karanfil ağız sağlığını korumada da bakterilere karşı oldukça etkili. Tomurcuğunu çiğnerseniz ağızda ferahlık ve istenilmeyen kokuların gittiğini hissedersiniz. dedi

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.