Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü yangınla ilgili gözaltına alınanların sayısı 9’a çıktı

Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü yangınla ilgili gözaltına alınanların sayısı 9’a çıktı
Beşiktaş, Gayrettepe'deki meydana gelen yangında hayatını kaybeden 29 kişiyle ilgili soruşturmada 8 şüpheli gözaltına alındı. Ayrıca, olaya tanık olan iki kişi daha ifade vermek üzere polis merkezine çağrıldı. Şüphelilerden biri gözaltına alındı.

Beşiktaş, Gayrettepe'de meydana gelen ve 29 vatandaşın yaşamını yitirdiği yangın faciası sonrasında 8 kişi gözaltına alındı. Ayrıca, olaya tanık olan 2 kişi daha ifadeleri alınmak üzere polis merkezine çağrıldı. Şahıslardan biri ifadesinin ardından şüpheli olarak değerlendirilip gözaltına alındı, diğeri ise serbest bırakıldı. Gayrettepe Mahallesi'nde bulunan Gönenoğlu Sokak'taki yangın öğle saatlerinde baş göstermiş, ilgili güvenlik güçleri yangınla ilgili soruşturma kapsamında 8 kişiyi gözaltına almıştı. Görgü tanıkları, ifade işlemleri öncesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geri getirildi.

İfadeleri alınan tanıklardan biri şüpheli olarak gözaltına alınırken, diğeri serbest bırakıldı. Yangının çıkış nedeni olarak iş yerinde yapılan tadilat işlemleri gösterilirken, yangınla ilgili olarak iş yeri sahipleri, yöneticiler ve tadilatı yürüten firma çalışanlarından oluşan 9 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında iş yeri ortakları, mesul müdür, işletme müdürü, muhasebeci ve tadilatı gerçekleştiren firma yetkilileri bulunuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.