Haber alınamayan kadın ağaca asılı halde bulundu

Haber alınamayan kadın ağaca asılı halde bulundu
Kastamonu Cide'de yakınları tarafından haber alınamayan bir kadın, evinin yakınlarındaki bir arazide ağaca asılı şekilde bulundu. Olaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Olay, Kastamonu Cide Kayran Mahallesi'nde meydana geldi. Bilgiye göre, Fatma H.'nin yakınları, kendisinden bir süredir haber alınamadığı için aranmaya başlandı. Fatma H.'nin eve gelen oğlu tarafından evlerine yakın boş bir arazide ağaca asılı halde bulundu. Ağaca asılı halde bulan oğlu, jandarma ve sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine hızlıca sevk edildi. Hızlıca olay yerine gelen ekipler, Fatma H.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Cumhuriyet savcısı ve jandarma tarafından yapılan incelemelerden sonra Fatma H.'nin cenazesi Cide Devlet Hastanesi morguna sevk edildi. Diğer yandan, ağaca asılı halde bulunan Fatma H.'nin öğle vakitlerinde kız kardeşini arayarak kendisini psikolojik olarak iyi hissetmediğini söylediği belirlendi. Bu sebeple intihar etmiş olabileceği değerlendirilen Fatma H.'nin ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.