İşçi servisiyle askeri personel taşıyan araç çarpıştı '16 yaralı

İşçi servisiyle askeri personel taşıyan araç çarpıştı '16 yaralı
Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde meydana gelen kazada, tekstil fabrikasına işçi taşıyan servis minibüsü ile askeri personel taşıyan servis aracı çarpıştı ve toplamda 16 kişi yaralandı.

Kaza, Çorlu - Edirne kara yolu üzerindeki Ulaş Mahallesi mevkisinde gerçekleşti. İddialara göre, bakkallara ekmek götüren bir araç, lastiğinin yarıldığı için emniyet şeridinde beklemeye başladı. Bu sırada, aynı yöne seyreden askeri personeli taşıyan başka bir araç, bekleyen araca çarpmamak için durdu. Ancak, bu iki araca bir tekstil fabrikasında çalışan işçileri taşıyan servis minibüsü çarptı. Kazada, bir işçi minibüsün ön koltuğunda sıkıştı.

Olay yerine çok sayıda ambulans, jandarma ekibi ve itfaiye kaza kırım ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkışan işçi ambulansa alınarak Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan diğer yaralılar ise ambulanslarda ayakta tedavi edildi. Yaralıların 11'i işçi servisinde, 5'i ise askeri personel taşıyan araçta bulunuyordu.

Yaralılar Çorlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.