Başakşehir'de tuz yüklü kamyon otomobile çarptı '2 yaralı'

Başakşehir'de tuz yüklü kamyon otomobile çarptı '2 yaralı'
İstanbul Başakşehir’de yokuş çıkan tuz yüklü kamyon geri geri kayarak arkasındaki otomobile çarptı.Kamyonda yüklü olan tuz otomobilin üzerine döküldü. Otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.

İstanbul'un Güvercintepe Mahallesi'nde, Gökdemir Sokak üzerinde yaşanan olay, saat 12.00 civarında gerçekleşti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan tuz yüklü 2 kamyon, yokuş yukarı çıkmaya çalışırken henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı kaymaya başladı. Bu esnada, kamyon arkasında seyir halinde olan bir sürücü kursuna ait olan bir otomobile çarptı. Kamyonun yüklediği tuzlar, otomobilin üstüne döküldü. Araç kullanılamaz hale gelirken, otomobilde bulunan sürücü ve arka koltukta oturan bir kadın mahsur kaldı.

istanbul-basaksehirde-tuz-yuklu-kamyo-31626-3.jpg

Yaralı olan bu iki kadın, çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı. Olayın bildirilmesi üzerine, polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi ve ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Kaza sonrasında olay yerine gelen polis ekipleri, sokakta trafiği durdururken, kamyonun döktüğü tuzları ve aracın üzerindeki kalıntıları belediye ekipleri tarafından iş makineleriyle temizlendi.

istanbul-basaksehirde-tuz-yuklu-kamyo-31626-4.jpg

Yaşanan bu trajik olayla ilgili bir görgü tanığı, Veli Çimen, "Kamyon yokuş yukarı çıkıyordu, galiba vitese takılamadı ve geri geri gitmeye başladı. Aracın arkasında ise otomobil vardı, ikisi arasına sıkışmış. Biz de hemen müdahale ettik, içeride mahsur kalan iki kadını dışarı çıkardık. Otomobilin içi zaten tuz doluydu. Umarım kötü bir durum yoktur" şeklinde konuştu.

Başka bir mahalle sakini ise, "Kamyon önden gelmiş gibi görünüyor, bir başkası da arkadan geliyordu ve araç ikisinin arasında sıkışmış gibi. Tuzlar da arabanın üstüne dökülmüş. Ben geldiğimde kadın yere düşmüştü, çıkarmışlardı" dedi.

Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ederken, mahalle sakinleri ve yetkililer, benzeri durumların yaşanmaması için daha fazla önlem alınması gerektiğini belirttiler.

istanbul-basaksehirde-tuz-yuklu-kamyo-31626-6.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.