Bankaya başvurana para iadesi yapılacak; elinizi çabuk tutun

Bankaya başvurana para iadesi yapılacak; elinizi çabuk tutun
Akbank tarafından son yayımlanan kampanya ile 2 bin liraya kadar para iadesi yapılacağı duyuruldu.

Akbank tarafından yayımlanan son kampanyaya göre apartmanda yaşayan kişilere yapacakları başvurunun ardından 2000 TL para iadesi yapılacağı öğrenildi. Kampanya kapsamında başvuru yapmak isteyen kişiler için hem ödeme detayları açıklanırken hem de kampanyaya nasıl katılım sağlanacağı öğrenilmiş oldu.

SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Akbank tarafından yayımlanan kampanyaya göre bugünden itibaren eylül ayının sonuna kadar kampanyaya katılım sağlanması halinde toplamda 2000 TL hediye edileceği ifade edildi. Kampanya hakkında merak edilenler şu şekilde verildi. Detaylar şu şekildeydi;

Kampanya 4 - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında "1023APSIYON" davet kodu ile mobilden ilk kez Akbanklı olan müşterilerimiz için geçerlidir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kampanya tarihleri arasında davet koduyla mobilden ilk kez Akbanklı olan yeni müşterilerimiz, 4 Eylül – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında Apsiyon üzerinden Akbank kredi kartları ile (Axess, Wings veya Free) yapılacak aidat ödemeleri için iade hakkından yararlanabilir.

Kampanyaya katılarak aidat ödemelerini Akbank kredi kartlarından gerçekleştiren müşterilere Apsiyon üzerinden ödedikleri toplam tutarın %50’si, aylık en fazla 500 TL’si olmak şartıyla iade edilecektir. Müşteriler Eylül ayından itibaren Aralık ayına kadar 4 ay boyunca toplamda 2.000 TL’ye varan iade kazanabilecektir.

%50 kampanyası ile Apsiyon aracılığı ile aidat ödemelerini ödeyen müşteriler Apsiyon üzerinden ödenen toplam tutardan ayda en fazla 500TL iadeye hak kazanabilir. Aylık iade tutarı en fazla 500’er TL, Eylül ayından itibaren Aralık ayına kadar 4 ay sonunda toplam 2.000 TL ile sınırlıdır.
Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin, Akbank Mobil’i indirmeleri ve “Akbanklı olmak istiyorum” sürecine girmeleri ardından, TCKN ve “Davet Kodu” alanlarını doldurmaları ve cep telefonlarına gelen doğrulama ( SMS OTP) adımını da tamamlamaları zorunludur.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Konu hakkında merak edilenlerin artmasının ardından nasıl katılım sağlanacağı "4 - 30 Eylül tarihleri arasında "1023APSIYON" davet koduyla mobilden ilk kez Akbanklı olanlar, 4 Eylül – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında Apsiyon üzerinden Akbank kredi kartları ile yapacakları aylık apartman ve site aidat ödemeleri için ödenen tutarın yarısını, aylık en fazla 500 TL olmak üzere iade kazanıyor." şeklinde yapılan açıklama ile duyuruldu.

ekran-goruntusu-2023-09-06-085945.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.