Arsa sahibi olmak isteyenlere yepyeni fırsat '10 bin TL'ye sudan ucuz kampanya

Arsa sahibi olmak isteyenlere yepyeni fırsat '10 bin TL'ye sudan ucuz kampanya
Uzun vadede kar getirecek yatırım yapmak isteyenlerin gözü kulağı Milli Emlak’ta oluyor. Son tarih 30 Ocak…

Geçim derdine düşen milyonlarca insan, uygun fiyatlı taşınmaz sahibi olmak için birikimini yapmaya erken yıllarda başlıyor. Durumu olmayanlar için bir taşınmaz sahibi olmak pek kolay olmayabiliyor. Bunun için senelerce birikim yapmak zorunda kalanlar olabiliyor.

Bütçesi kısıtlı olanlar, konut veya arsa sahibi olmak için uygun fırsat bekleyenler için Milli Emlak’ın arsa satışları gündeme geliyor. Bu satışlar sayesinde düşük bütçeyle bile taşınmaz sahibi olmak için bir şans doğuyor. Son olarak çok düşük bir bütçeyle arsa sahibi olabileceğiniz yeni bir fırsat gündeme geldi. Konuyla ilgili detayları öğrenerek harekete geçebilirsiniz.

detay1608106418.jpg

10 BİN LİRAYA TAPU SAHİBİ OLMAK MÜMKÜN

Yatırım fırsatlarını değerlendirmek isteyenler uygun fiyatlı arsalara yöneliyor. Özellikle ihale yöntemiyle satışa sunulan arsaları almak için sıraya girenler çok sayıda oluyor. Milli Emlak tarafından duyurulan yeni arsa satışı da 10 bin TL ile arsa sahibi olmak isteyenleri ilgilendiriyor.

Emlak vergisinden 5 yıl muafiyet kapsamında arsa sahibi olmak mümkün hale geliyor. Milli Emlak sunduğu cazip ilanlarla vatandaşlar için yeni bir yatırım kapısı açıyor.

o-1a9ccvtk8gol1a8kc8c12dcfb6c.jpg

Uzun vadeli kar sahibi olmak isteyenler için ihale yeri Eskişehir Sarıcakaya olan yeni ilanın tahmini ihale bedeli 10.000,00 TL olurken, teminat bedeli 3.000,00 TL olarak açıklandı. Yüzölçümü 39,58 m² olan arsa satışı için ihale tarihine çok az bir süre kaldı. 30 Ocak 2024 saat 11.30’da gerçekleşecek ihalenin detaylarına https://eskisehir.csb.gov.tr/ adresinden veya (222) 661 22 10 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.