Apple’ın o ürünü hayal kırıklığı oldu 'İadeler başladı'

Apple’ın o ürünü hayal kırıklığı oldu 'İadeler başladı'
Apple firması tarafından piyasaya sürülen ve kısa sürede popüler olan heyecan verici cihaz, kullanıcı deneyimi açısından sınıfta kaldı. Satın alan iade etmeye başladı.

Teknoloji devi Apple’ın heyecanla piyasaya sürülen ve merakla beklenen cihazı Vision Pro, beklenen ilgiyi görmedi. Kullanıcıların yüksek beklentilerini karşılayamayan ve iyi bir deneyim sunamayan cihazlar, satın alanlar tarafından kısa sürede iade edilmeye başlandı.

apple-vision-pro.jpg

Henüz Türkiye’de satışa sunulmayan ama ülkemizde de merakla beklenen cihazın ABD’deki satışları sonrasında pek çok kullanıcı, cihazın bazı eksikliklerini fark ederek fiyat performans açısından değerlendirmelerini yaptı. Yaşadıkları deneyimden memnun kalmayan kullanıcılar, Apple’a bir şok yaşattı. İade talep eden kişiler, çeşitli sebepler öne sürdü. Genel olarak bakıldığında cihazın iyi bir kullanıcı deneyimi sunamadığı değerlendirildi.

apple.jpg

BAŞ AĞRISI VE RAHATSIZLIĞA NEDEN OLUYOR

Büyük bir heyecanla piyasaya sürülen, çok sayıda PR çalışması gerçekleştirilen Apple Vision Pro ile ilgili gelen şikayetler arasında teknik sorunlar, kullanım zorlukları, fiyat performans dengesizlikleri gibi sebepler oldu.

aa1cakow.jpg

Kulaklığını iade etmeye başlayan Apple Vision Pro sahipleri, rahatsızlık hissettiklerini öne sürüyor. Kulaklığın baş ağrısı, rahatsızlık ve hareket hastalığı gibi durumları tetiklediğini söyleyen kullanıcılar, aynı zamanda cihaz ağırlığının ön tarafta toplanması nedeniyle de şikayetlerini ifade etti.

Cihaz kullanıcılar tarafından pahalı ve kullanışsız bulundu. Aynı zamanda kısa süreli kullanımda bile rahatsızlık hissini oluşturan cihazla ilgili Apple’ın nasıl bir yol izleyeceği ve cihazlarla ilgili geliştirmeye gidip gitmeyeceği merak konusu oldu. Şirket, sattığı ürünlerle ilgili satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde iade etme imkanı sunuyor.

aa1jae54.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.