Ameliyat giren doktorlar gözlerine inanamadı ‘Karnından 30 cm büyüklüğünde hayvan çıktı’

Ameliyat giren doktorlar gözlerine inanamadı ‘Karnından 30 cm büyüklüğünde hayvan çıktı’
Bir adamın karnından 30 cm büyüklüğünde balık çıktı. Ameliyat eden doktorlar gözlerine inanamadı.

Görenleri hayrete düşüren olay Vietnam'da yaşandı. 34 yaşında bir adam, şiddetli karın ağrısı sebebiyle Quang Ninh Eyaletindeki Hai Ha Bölge Tıp Merkezine başvuruda bulundu.

Doktorlar tarafından yapılan tetkiklerin ardından adamın karnında 30 santimetre büyüklüğünde yılan balığı olduğunu tespit etti. Balığın adamın vücuduna anüsünden girdiğini ve kolonundan yukarı doğru kaydığını açıklayan doktorlar hemen harekete geçti.

Adamın karnındaki yılan balığı, bağırsak delinmesine, mide veya karın bölgesinde iltihaplanmaya neden olan bir durum olan peritonite sebep oldu.

yeni-proje-207.jpg

HASTANENİN MÜDÜRÜ AÇIKLAMA YAPTI

30 santimetre uzunluğundaki yılan balığı, doktorların sindirim kanalında yabancı bir cisim olduğunu gösteren ultrason ve röntgen incelemesi sonrasında ortaya çıktı.

Hastanenin Cerrahi Müdürü Pham Manh Hung konıya ilişkin yerel basına "Bu nadir görülen bir durum. Rektal bölgede çok fazla dışkı sıvısı var ve kolayca bakterilerle enfekte olabiliyor, ancak güvenli bir şekilde yapıldığı için ameliyatta herhangi bir sorun yaşanmadı" şeklinde açıklama yaptı.

ameliyat-reu-1586546-1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.