Selçuk Geçer: Sakın satmayın rekor kıracak

Selçuk Geçer: Sakın satmayın rekor kıracak
Ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara rekor kazanç sağlayacağını işaret ederek, bir yatırım tavsiyesinde bulundu. Geçer, bu yatırım aracının yüksek kazanç sağlayacağına dikkat çekti.

Milyonlarca yatırımcı, varlıklarını değerlendirmek için farklı yatırım araçlarını incelemeye devam ediyor. Kripto paralar da bu araçlar arasında önemli bir yer tutuyor.

Fakat kripto para piyasasındaki iniş çıkışlar yatırımcıları tedirgin ediyor.

Picture background

SERT DÜŞÜŞ YAŞANDI

Bitcoin, Ocak ayında Spot ETF'lerin onaylanmasının ardından bir düşüş yaşadı. Fakat daha sonra toparlanan Bitcoin, 74 bin dolar seviyesine yükselerek tarihi bir rekora imza attı.

Bu yükseliş, yatırımcılar arasında büyük ilgi uyandırdı. Fakat yükselişin ardından Bitcoin'de yaşanan satışlar, birçok yatırımcının zarar etmesine neden oldu.

Selçuk Geçer: Sakın elden çıkarmayın rekor kazandıracak 4

Bitcoin, son yükselişiyle 61 bin dolar seviyesini aşarak yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bu artış, Bitcoin'in geleceği hakkında merak uyandırırken, birçok yatırımcı ekonomistlerin görüşlerini bekliyor.

SELÇUK GEÇER: 49 BİN SINIR OLACAK

Geçer, Bitcoin'in önümüzdeki dönemde 49 bin dolar seviyesini test edebileceğini öngördüğünü açıkladı.

Geçer, "Bitcoin'in 50 bine inmesi, hatta 49 bin seviyelerine inmesi, diğer altcoinlerin Bitcoin karşısında daha fazla değer kaybetmesi anlamına gelebilir. Bu nedenle dikkatli olun. Elinizdeki varlıkları panikle satmayın, ancak büyük bir düşüş beklemeden de fazla direnç göstermeyin" ifadelerini kullandı.

Selçuk Geçer: Sakın elden çıkarmayın rekor kazandıracak 6

“1 MİLYON DOLAR OLACAK”

Geçer, mevcut koşulların aşırı yükselmiş olduğunu belirterek, “Şu anki koşullar altında, Bitcoin'in yarın 100 bin doları, hatta 1 milyon doları bile görebileceğine inanıyorum. Ethereum'un da önce 25 bin doları, ardından 100 bin dolarları görmesini bekliyorum.

Ben Ethereum ve Bitcoin almayı planlıyorum ve bunları bir kenara koyup 10 yıl beklemeyi düşünüyorum. Eğer aynı düşünceye sahipseniz, hangi seviyeden alırsanız alın, ucuz aldığınızı unutmayın” dedi.

Selçuk Geçer: Sakın elden çıkarmayın rekor kazandıracak 7

BİTCOİN HALVİNG SÜRECİNDE DÜŞECEK Mİ?

Bitcoin yatırımcıları, yaklaşık 10 gün sonra gerçekleşecek olan ve her dört yılda bir meydana gelen "yarılanma" olayını heyecanla bekliyor.

Ancak bu seferki durum biraz farklı. Yarılanma süreci, piyasaya yeni Bitcoin arzını azaltmayı amaçlanıyor. Bu sayede Bitcoin'in arzı sınırlanarak dijital bir altın haline gelmesi hedefleniyor.

Uzmanlar, her yarılanmanın Bitcoin'in değerini artıran bir faktör olduğunu savunuyor.

Yarılanmanın Bitcoin fiyatını nasıl etkileyeceği ise merak konusu. Yatırımcılar, bu olayın yeni fiyat rekorlarına yol açacağını umut ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.