Akla ziyan kahve protestosu Emre Ulaş Türkiye'nin Filistin'e verdiği desteği çizdi

Akla ziyan kahve protestosu Emre Ulaş Türkiye'nin Filistin'e verdiği desteği çizdi
İsrail ateşi altında Gazze'de binlerce Filistinli'nin yaşamını yitirmesini protesto etmek amacı ile kahve zincirlerine yapılan protesto saldırıları her geçen gün artıyor. Peki dökülen kahveler amacına ulaşıyor mu? Hiciv ustası Emre Ulaş yıllarca akıllardan çıkmayacak bir protesto karikatürüne imza atarak vatandaşları düşünmeye sevk etti.

Usta karikatürist Emre Ulaş, son günlerde İsrail’i protesto etmek için zincir kahve markalarına saldırıların attığı günlerde Türkiye limanlarından İsrail’e giden yüzlerce gemiyi hatırlattı.

Ödüllü karikatürist Emre Ulaş, İsrail- Filistin savaşında Türkiye’nin tutumunu başka bir açıdan gözler önüne serdi.

EMRE ULAŞ'TAN EFSANE PROTESTO KARİKATÜRÜ

Her gün kahve dükkanlarını taşlayan, bu dükkanlarda kahve için vatandaşların ellerinden bardaklarını alarak yere döken protestocuların konu edindiği haberlere şahit oluyoruz. Emre Ulaş kolay kolay unutulmayacak karikatüründe Amerika ve İsrail menşeili markalara baskın yapan insanların ve yine İsrail markalarına boykot çağrısı yapan hükümetin aslında yaptıkları protestoların akla ziyan olduğunu çizdi.

Kahve dökerek Filistin'e destek veren vatandaşlara Emre Ulaş'ın karikatürü atladıkları o bakış açısını gösterdi.

emreulaskahve.jpeg

Kahve içenlerin kahvelerini dökenlerin manzarasına İsrail limanlarına mal taşıyan gemiler girince ortaya akla ziyan bir görüntü çıkıyor. Kahvesini protestoculara kaptıran vatandaş ise “Bak! Her gün bunun gibi yedi gemi İsrail limanlarına mal taşıyor. Bari kahveyi arkasından dök de boşa gitmesin!..” diyerek sakince tepki veriyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.