Adriana Lima cildine her sabah bunu sürüyor: Takipçileri şaşkına döndü

Adriana Lima cildine her sabah bunu sürüyor: Takipçileri şaşkına döndü
Adriana lima ilerleyen yaşına rağmen cildinin yıllara meydan okumasının sırrını verince takipçileri şaşkına döndü.

Dillere destan güzelliği ile dünyanın dört bir yanında hayran kitlesi olan Victoria’s Secret mankeni Adriana Lima ilerleyen yaşına rağmen güzelliği ile büyülemeye devam ediyor. Dünyaca ünlü modelin pürüzsüz cildinin sırrı ifşa oldu.

DOĞAL YÖNTEMLER KULLANIYOR!

Lima, cildi ve saçları için doğanın mucizelerinden faydalanıyor. Cildinin Işıltısının sırrı, estetik operasyon zannediliyordu. Ancak gerçeğin öyle olmadığı ortaya çıktı. Güzel yıldız cildi için alternatif tıpta sıklıkla kullanılan bir yöntem uyguluyor.

PAHALI KREMLERDEN DAHA ETKİLİ!

Argan yağı cilt bakımı rutin vazgeçilmezleri arasında yaralıyor. cilt bakım rutinine eklendiğinde cildi daha genç ve parlak göstermesi ile bilinen bu doğal yağ antioksidan özelliği ile birlikte vücudu da tepeden tırnağa besliyor. içeriğindeki özel Birleşenler cildin mikroplardan arınsına ve saçlarlarda kırıkların önlenmesine yardımcı olunuyor Öte yandan cilt çatlaklarını ve yaşlanmayı da önlüyor. Güzel yıldızın bu kadar ekonomik bir yöntemle cildini koruması beklenmiyordu. Takipçilerini şaşırtan itiraf büyük ilgi gördü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.