Bu malzemeyi kullanan çamaşır suyu almayacak: Tek damlası bile yetiyor

Bu malzemeyi kullanan çamaşır suyu almayacak: Tek damlası bile yetiyor
Bu malzeme sayesinde tuvaletlerinizin hijyenini sağlamaya çalışırken kimyasal solumak zorunda kalmayacaksınız. Alternatif tıb bilimi yıllardır özelliklerinden istifade ediyor.

Tuvalet temizliği, tuvalet yüzeyinde yer alan bakterilerden ötürü en fazla kimyasal kullanılan bölge olarak diğer yüzeylerden ayrılmaktadır. Burada kullanılan kimyasallar yakın temas sebebiyle, solunum yolu rahatsızlıklarından şikayet eden vatandaşlar için risk teşkil edebilmektedir.

adsiz-tasarim.png

Solunum yolu problemleri yaşayan vatandaşların temizlik yaparken, yoğun kimyasal Allah içeren maddelerin kullanımına dikkat etmesi önerilmektedir.

BAKTERİDEN ESER KALMIYOR

Tuvalet yüzeylerininizde, kimyasal madde kullanmak yerine sirke ve lavantayı birleşiminden faydalanabilirsiniz. sirkenin ve lavanta yağının içeriğinde bulunan bileşenler yüzeyde etkili temizlik sağlayarak, bakteri oluşumunu önleyecektir.Lavanta yağı ve sirke doğal malzemeler olması sebebiyle solunum yollarına bağlı hastalıklarınızı tetiklemeyecektir.

Tuvalet yüzeyine direkt olarak lavantayı mı dökebilir veya bir su yardımıyla lavanta yagini seyreterek sirkeyle birlikte kullanabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.