14 yıl sonra Jüpiter ve Uranüs o tarihte kavuşacak! 12 burcun hayatını darmaduman edecek

14 yıl sonra Jüpiter ve Uranüs o tarihte kavuşacak! 12 burcun hayatını darmaduman edecek
Beklenmedik ve öngörülemez bir buluşmanın eşiğindeyiz, hayatlarımızı kökten sarsacak bir etki geliyor. 21 Nisan 2024'te gerçekleşecek olan Jüpiter-Uranüs kavuşumu, Astrolog İnci Gücen tarafından incelendi ve yorumlandı.

Her bir buluşma yeni bir adımı, her bir adım ise yeni bir değişimi ve düzeni beraberinde getirir. Büyük gezegenlerin yavaşça bir araya gelmesi ise evren ve insanlık için yeni bir dönemin habercisidir.

2024 yılı, kolektif etki yaratan bu büyük gezegenlerin aktif olduğu, dünyamızın kökten değişeceğini işaret eden bir yıl olacak. Bu yıl içinde özellikle dikkat çeken etkilerden biri ise Nisan ayında yaşanacak olan Jupiter-Uranüs kavuşumu.

ETKİSİ 6 AY SÜRECEK

Jupiter ve Uranüs, ortalama olarak 14 yılda bir araya gelerek yeni bir döngüyü başlatırlar. Jupiter, Güneş sisteminin en büyük gezegenidir ve bulunduğu alanı genişleterek büyütür. Uranüs ise yenilikleri, devrimleri, özgürlüğü, özgünlüğü, geleceğe odaklanmayı, elektriği, teknolojiyi temsil eder. Bu kavuşmanın gerçekleşeceği Boğa burcu ise, dünyayı, doğayı, toprağı, üretimi, değerlerimizi, kaynaklarımızı, barınmayı ve beslenmeyi temsil eder.

Dolayısıyla bu iki gezegenin bir araya gelmesiyle bu konularla ilgili büyük ve beklenmedik olaylar yaşanması muhtemeldir. Bu etki, 6 ay boyunca belirgin şekilde hissedilecektir.

Bu buluşmanın temelleri 12 Nisan 2024 tarihinde atıldı ve süreç 2010 yılında Arap Baharı ile başladı, aynı zamanda büyük ekonomik döngüler yaşandı. Daha önce bu kavuşumun yaşandığı Mayıs 1941'de ise 2. Dünya Savaşı tetiklendi ve özellikle Almanya, ABD ve Yunanistan'da büyük olaylar meydana geldi. Bu sefer ise Plüto Kova burcunda yer alıyor, halklar, eşitlik, gelişme, ülke sınırları ve insanlık için önemli konuları vurguluyor. Bu durum, birçok eyaletin bağımsızlık ilan etmesine neden olabilir. Özellikle ABD, zorlu bir dönemden geçerken ya yok olabilir ya da krizleri doğru yöneterek daha da güçlenebilir.

EKONOMİK OLARAK SIKINTILAR GELİYOR

Bu bağlamda, bu yıl yeni bir ekonomik düzenin test edildiği ve denendiği bir dönem olacak. Bu kavuşma ile birlikte büyük ekonomik değişimler yaşanabilir, bankacılık sistemi önemli ölçüde değişebilir ve geleneksel bankacılık unsurları tarih olabilir.

Dijital para dönemine geçişle birlikte, halkların daha kolay kontrol edilebileceği bir ortam oluşabilir. Ayrıca kripto paralarla ilgili de beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Bu süreçte mali konularda depresyon ve panik havası oluşabilir, insanlar bu duygu durumuyla başa çıkmaya çalışabilirler. Bu nedenle panikle yatırım yapmamak, sosyal medyada duyulan her habere inanmamak önemli olacaktır.

Tutulma etkisiyle, ülkemizdeki seçimler ve yıl sonundaki ABD seçimleri ekonomi ve ülkelerin geleceği açısından belirleyici olabilir. Bu seçimler, uzun yıllar boyunca beklenmedik değişimler getirebilir ve önemli liderlerin ortaya çıkmasına neden olabilir.

EN ÇOK O BURÇLAR ETKİLENECEK

Bu etkiden en çok Boğa, Akrep, Aslan ve Kova burçları etkilenecek, doğum haritalarımızda bu döngüyü net bir şekilde hissedebileceğiz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.