Acil paraya ihtiyacı olan koştu...Tek sefere mahsus 15 bin TL

Acil paraya ihtiyacı olan koştu...Tek sefere mahsus 15 bin TL
Mobil banka kullanan müşteri sayısını artırmayı hedefleyen bankalar ardı ardına faizsiz kredi kampanyası düzenliyor. Yetişen nakit ihtiyacını faizsiz ödeme koşulları ile karşılıyor.

Garanti BBVA Bankası da faizsiz kredi kampanyası düzenleyen bankalar arasına katıldı. Faizsiz kredinin üst limite 15 bin TL olarak belirlendi.

para1aamakine.jpg

Ancak Garanti Bankası'nın faizsiz kredi kampanyasına her başvuran bu ödemeyi alamıyor. Faizsiz kredi kampanyasından yararlanabilmek için ilk defa mobil bankacılık uygulamasını indirerek Garanti Bankası müşterisi olmanız ve kredi başvurunuzu mobil bankacılık üzerinden gerçekleştirmeniz gerekiyor.

HANGİ TARİHLER ARASINDA VERİLİYOR

Garanti Bankası'nın faizsiz 15 bin TL kredi kampanyasını yeni duyduysanız endişelenmeyin. Kampanya 31 Ekim'e kadar sürecek.

15 bin TL faizsiz kredi alırsanız ödeme koşulu olarak banka size 6 aylık bir taksit seçeneği sunuyor. Ayrıca Garanti BBVA Bankası Mobilden ilk defa müşteri olanlara özel 1.000 TL harcamaya 1.000 TL’ de hediye Bonus veriliyor.

Hediye bonus ise ilk defa bankaya üye olan müşteriler kredi kartı başvuruları onaylandıktan 1 gün sonra veriliyor. Kredi kartı başvurusu onaylanmayan müşterilere ise faizsiz avans verilmiyor. Yani sınırlı sayıda kredi kullandırılacak. Faizsiz nakit ihtiyacı olanların ellerini çabuk tutmaları gerekiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.