Emre Ulaş Özgür Özel'in değişimini çizdi İşte efsane karikatür

Emre Ulaş Özgür Özel'in değişimini çizdi İşte efsane karikatür
Sert söylemleri ile dikkat çeken Özgür Özel'e bomba bir yanıt Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ödüllü karikatürist Emre Ulaş'ın kalemi ile geldi.

CHP'de değişim hareketini başlatan Özgür Özel giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benzer sertlikte açıklamalar yapmaya başlayınca mizahın ağababası Emre Ulaş, bu farklılığı affetmeyerek kaleme aldı.

emreulas21ekim.jpeg

Emre Ulaş'ın efsane karikatüründe sakinliği ile tanınan Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'e hırçın açıklamaları sonrası değiştiğini ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benzediğini ima ediyor.

İç çekişmelere sahne olan CHP'de değişim rüzgarları sert esiyor. Genel Başkanlık koltuğu için Kılıçdaroğlu'nun karşısına çıkmaya hazırlanan Özgür Özel'in de söylemleri giderek sertleşiyor.

Kemal Kılıçdaroğlu, Özür Özel'in vurucu kırıcı açıklamaları karşısında "Değişim değişim dediğin bu muydu Özgür bey?" diyerek Özgür Özel'e Erdoğan ile savaşmak için Erdoğan gibi CHP'yi yıprattığını belirtiliyor. Kılıçdaroğlu, CHP ile uğraşma işini Erdoğan'ın koltuğuna çekilerek Özgür Özel'e bıraktığını ima ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.