12 aslanımız şehit oldu TRT eğlence programına devam etti Tepki çeken diyalog

12 aslanımız şehit oldu TRT eğlence programına devam etti Tepki çeken diyalog
Ardı ardına gelen şehit haberleri Türkiye'nin yüreğini yaktı. 12 şehidin evine ateş düştüğü günün gecesinde TRT'deki eğlence programında geçen bir diyalog izleyenlerin tepkisine neden oldu.

Sosyal medyada "milli yas" etiketi trend topic olurken vatandaşlar 12 kahramanın şehit olması nedeni ile milli yas ilan edilip edilmeyeceğini sordu. Bazı kullanıcılar ise Suudi Kralın vefatında bile yas ilan edildiğini hatırlatarak tepki gösterdi.

TRT'YE ŞEHİT TEPKİSİ

12 kahraman evladını şehit verdiğimiz gün TRT'de yayınlanan “Gönülden Gönüle” adlı müzik programının hiçbir şey olmamış gibi devam etmesi vatandaşların tepkisine neden oldu.

Bir grup sosyal medya kullanıcısı programın bant yayın olduğunu savunurken, yayına telefonla katılan bir izleyicinin şehitlerimiz için baş sağlığı dilemesi ile programın kayıt olmadığının anlaşılması tepkili vatandaşların daha da sinirlenmesine neden oldu.

SİNİR BOZAN DİYALOG: RE Mİ Sİ

İstek yapmak için Metin Şentürk'ün sunduğu programı arayan vatandaş konuşmasına "Ülkemin başı sağolsun" diyerek başladı.

Metin Şentürk de izleyiciye "Teşekkür ediyoruz, katılıyoruz" diyerek kısa bir yanıt verdi

Metin Şentürk izleyicinin "Hayat çok güzel, çok keyifli" demesi üzerine ise "Bence de güzel… Var mı bir isteğiniz bizden? " diye sordu. İzleyici ise Metin Şentürk'ten 'Boş Çerçeve" şarkısını istedi.

Metin Şentürk'ün "Haydi orkestra, Re mi yapalım Si mi?" diyerek yayına neşeli tavırlarla devam etmesi ise tepki ile karşılandı.

MİLLİ YAS TEPKİSİ

Birçok vatandaştan ise milli yas tepkisi geldi. Vatandaşlar 12 vatan evladının şehit olmasının ardından milli yas ilan edilip edilmeyeceğini sorarken, birçok kullanıcı ise AK Parti hükümetinin Suudi Kral öldüğünde bile milli yas ilan ettiğini hatırlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.