Yılmaz Erdoğan cephesinden olay görüntülere yanıt 'İlişkisi hakkında sessizliğini bozdu'

Yılmaz Erdoğan cephesinden olay görüntülere yanıt 'İlişkisi hakkında sessizliğini bozdu'
Kanal D’de yayınlanan, reyting rekortmeni İnci Taneleri dizisiyle adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan günlerdir çalkantılı aşk hayatıyla da gündemden düşmüyor.

Sosyal medyada içerik üreticisi olan Cansu taşkın ile yaşadığı aşkla gündeme gelmesinin ardından Cansu Taşkın’ın ilişkinin varlığını Pınar Kerimoğlu‘nun YouTube programında itiraf etmesi gündeme bomba gibi düşmüştü,

TAŞKIN'IN AŞK İTİRAFI SONRASINDA ORTALIK KARIŞTI

Taşkın tarafından yapılan bu açıklamanın hemen ardından Erdoğan ile Taşkın’ın sadece birkaç kez görüştüğü ve aralarında aşk olmadığı iddiaları da konuşulmaya başladı.

Cansu Taşkın‘ın kız kardeşi Elif Vurgun bu iddialara cevap niteliğinde olan Cansu Taşkın ile Yılmaz Erdoğan’ın dudak dudağa görüntülerini sosyal medya hesabından yayınladı. Ortaya atılan bir diğer iddiaya göre Yılmaz Erdoğan bu gelişmeler sonrası Cansu Taşkın’a hukuki yollara başvurarak dava açtı. İddianın ardından Cansu taşkın cephesinden de bir açıklama geldi.


Taşkın; 'Değerli basın mensupları hakkımda Yılmaz Erdoğan tarafından dava açılacağı yönünde haberler yapılmaktadır. Hakkımda açılmış herhangi bir dava olmadığı gibi bu yönde çıkan haberler mesnetsiz olup şahsımla hiçbir alakası yoktur' dedi

YILMAZ ERDOĞAN SESSİZLİĞİNİ BOZDU!


Söz konusu olayla ilgili sessizliğini bozan Yılmaz Erdoğan’da sosyal medya hesabı üzerinden; Geçtiğimiz yıl yaşanmış ve bitmiş bir ilişki garip bir şekilde gündeme geldi. Artık bu konunun kapatılmasını rica ediyorum. Kimseyi dava etmiyorum. Herkesin ve her şeyin sadece iyi yanlarını hatırlıyor, gerisini unutuyorum. Sevgilerimle’’ ifadelerinin yer aldığı bir açıklama yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.