Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu Müge Anlı'ya annesi için çıktı' İbrahim Tatlıses detayı şaşırttı'

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu Müge Anlı'ya annesi için çıktı' İbrahim  Tatlıses detayı şaşırttı'
ATV’nin sevilen programı Müge Anlı‘ya Metin Akpınar‘ın kızı Duygu Nebioğlu’nun hikayesi gündem yarattı.

Duygu Nebioğlu Metin Akpınar‘ın evlilik dışı kızı olduğunu açıklayarak, sosyal medyanın gündeminde yer etmişti yaptığı açıklamalar son dönemlerde Müge Anlı’nın programına annesini aramak gerekçesiyle çıkmasıyla yeniden gündeme geldi.

Her açıklaması gündem olan Nebioğlu babası olan Metin Akpınar‘la ilgili yaşadıklarını tek tek anlatırken annesi hakkında yaptığı açıklamalar stüdyoyu şaşırttı.

10 annesiyle görüşmediğini ifade eden genç kadın annesinin ünlü isimlerle arkadaş olduğunu ve İbrahim Tatlıses‘in filminde de rol aldığını belirtti.

Almanya’da yaşadığı bilinen Suphiye Ormancı'nın fotoğrafları canlı yayında ilk kez verildi. Müge Anlı; 'Çocuklarınıza açıklama yapmak zorundasınız sarılmak zorundasınız. Bunun için arayın' ifadeleriyle çağrıda bulundu.

SUPHİYE ORMANCI VE METİN AKPINAR NASIL TANIŞTI

Duygu Nebioğlu’nun babası olduğu DNA testi ile kesinleşen Metin Akpınar ile Suphi ormancı İstanbul güzel Sanatlar Fakültesi’nde okurken tanıştığı biliniyor .

SUPHİYE ORMANCI NEREDE?

Suphiye Ormancı‘nın nerede olduğuna dair net bir bilgiye henüz ulaşılamazasa da bir süredir Almanya’da olduğu biliniyor.

Duygu Nebioğlu’nun hayatı ve aile geçmişi aile içi ilişkileri ve Metin Akpınar‘ı reddetmesi gibi olaylar oldukça karmaşık ve duygusal süreçleri beraberinde getiriyor. Suphi ormancı‘nın mesleğine yönelik bir bilgi ise henüz hiçbir açık kaynakta yer almıyor.

Öte yandan Duygu Nebioğlu’nun ablası ile ilgili söyledikleri de gündem olan bir diğer tartışma konusunu beraberinde getirdi.

Nebioğlu; ''Ablam da benimle aynı kaderi paylaşıyor onun da babası medya dünyasından ünlü bir gazeteci'' diyerek merak uyandırmıştı. Akıllarda o gazetecinin kim olduğu sorusu uyanırken Nebioğlu’nun bahsettiği ünlü gazetecinin Uğur Dündar olduğu iddia edildi olayla ilgili yaşanan gelişmenin ardından Dündar'a babalık davası açıldığı ve mahkemeninde haziran ayında görüleceği belirlendi. Bu olay kapsamında yaşanan son gelişmeler ışığında Uğur Dündar‘dan da cevap geldi,

Dündar, konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.