Duygu Nebioğlu’nun annesi Suphiye hakkında yeni gelişme: Arkadaşı tüm gerçekleri ortaya döktü

Duygu Nebioğlu’nun annesi Suphiye hakkında yeni gelişme: Arkadaşı tüm gerçekleri ortaya döktü
Müge Anlı’nın programına çıkan Duygu Nebioğlu’nun aradığı annesi Suphiye Orancı ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Arkadaşı detayları verdi.

Metin Akpınar’ın kızı olan Duygu Nebioğlu geçtiğimiz günlerde annesini bulmak için Müge Anlı’nın programına çıkmıştı. Programda yeni gelişmeler yaşanmaya bugün de devam etti. Suphiye Hanım’ın arkadaşı Zeynep Hanım’ın yayına katılarak aktardığı iddiaları ve açıklamaları dikkat çekti.

ANNE BULUNMUŞTU

Metin Akpınar’ın 36 yıl önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, tüm detayları DNA testi ve mahkeme kararıyla ortaya koymuştu. Öte yandan Nebioğlu, uzun süredir görüşmediği öz annesini bulmak için Müge Anlı’nın yayınına katıldı. Birkaç gündür işlenen konunun üzerine, dünkü programda anne bulunmuş, ancak yayına katılmak istememişti.

Annesine çağrıda bulunan Nebioğlu, yıllardır sessiz kalan kadının artık her şeyi anlatması gerektiğini istediğini dile getirdi. Nebioğlu, “Buna artık bir son ver. Ben de hayatıma devam etmek istiyorum. Biz dört kız çok güçlüyüz, çok güçlü kadınların var senin arkanda” dedi.

Anne Suphiye Orancı ile ilgili yeni bir gelişme dünkü programda yaşanmıştı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı izleyicilerinden bir kişi, Orancı’nın Almanya’daki evine giderek kapısını çalmış, ancak Orancı, yüz yüze bile gelmeden konuşmak istememiş, ekrana çıkmamıştı.

Müge Anlı, bugün konuyu işlemeye devam etti ve yepyeni gelişmeler yaşandı.

661f7bf3400ec10336342b01.webp

ANNENİN ARKADAŞI YAYINA BAĞLANDI

Dünkü yayın bitmeden önce yayına bağlanıp çarpıcı açıklamalarda bulunan Orancı’nın arkadaşı Zeynep Hanım, bugün tekrar yayına bağlanarak yeni ve önemli bilgiler verdi.

Suphiye Orancı ile 1990 senesinde tanıştığını söyleyen Zeynep Hanım, Orancı’yı Sofi olarak bildiğini ifade etti. Orancı’nın annesinden yakındığını, klas takılan bir kadın olduğunu, Etiler’de ismini vermek istemediği bir arkadaşında kaldığını söyledi. Öte yandan Zeynep Hanım, şu ifadeleri kullandı:

“Size verdiğim isime bir mekanda doğum günü yapmıştı. Duygu'nun Metin Akpınar'dan olduğunu bize söylemişti. Cezaevine de doğum gününü yaptığı o kişi yüzünden girdi. Hırsızlıktı sanırım. Daha fazla konuşmak istemiyorum. Cezaevinde birlikte yattığı arkadaşı var. Aslında o her şeyi biliyor ama ismini verirsiniz diye korkuyor.”

"KENDİ İSTEĞİYLE YAPIYORDU"

Öte yandan Zeynep Hanım'ın 'daha yakın arkadaşı' diye ifade ettiği ve adını vermek istemediği kişi yayına bağlanarak çarpıcı ifadeler kullandı.

İsmini vermek istemeyen bu kişi 1 ay cezaevinde kaldığını ve Sofi (Suphiye Orancı) ile tanıştığını ve Sofi’nin annesi yüzünden cezaevine girdiğini kendisine anlattığını, Metin Akpınar'dan ikizleri olduğunu ve başka iki çocuğu daha olduğunu söylediğini anlattı. Ayrıca sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çocuklarından birinin Yeşilçam'da artist olandan olduğunu belirtmişti. Ama büyük olan mı ortanca olan mı onu bilmiyorum. Ben cezaevinden çıktıktan 1-2 ay sonra o da çıktı. Sofi hanımın çok değişik bir hayatı vardı. Tarlabaşı'nda Yeşim Hanım diye birinden bahsediyordu. O futbolcu ayarlıyormuş, kendisi onlarla çıkıyormuş öyle diyordu. Anneni kimse bir şeye zorlamıyordu. Annen ne yapıyorsa kendi isteğiyle yapıyordu. Ünlülerden bilerek çocuk yapıyordu.”

Bu sözleri duyan Duygu Nebioğlu, öfkesine hakim olamadı. Bildiklerini anlatan ve adını vermek istemeyen kişi ise daha fazla konuşmak istemeyip yayından ayrıldı.

“ALMANLAŞMAK İSTİYORDU”

Kayıp anne Suphiye Orancı’nın bir başka arkadaşı olan Hilal Hanım ise programa bağlanarak, 91 senesinde Almanya’da kayıp anne ile dil kursunda tanıştıklarını söyledi. Tavırlarıyla Avrupa tarzında bir kadın olarak görüldüğünü söyleyen Hilal Hanım, çok mutlu bir evliliği olduğundan ve Almanlaşıp değişmek istediğinden bahsetti.

Kadın, Orancı ile ilgili sözlerinde şu ifadeleri kullandı: “Almanlaşmak istiyordu. Çocuğuna vaftiz töreni yaptı. Tertemiz evi, mütevazı konuşma tarzı vardı. Öyle anlatıldığı gibi bir kadın değildi.” Öte yanda dört çocuğundan hiç bahsetmediğini de belirtti. Eşinin ve kayınvalidesinin diğer çocuklarını bilmediğini söyleyen Hilal Hanım, Türklerden kaçtığını da sözlerine ekledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.