Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Enise Altınok AVŞAR

Enise Altınok AVŞAR

Vizyon

Yılbaşında ne izlesek?

Herkese merhaba 2023 yılını geride bırakırken yılbaşını evinde geçirecek kişiler için şimdiden pek çok film ve dizi listesi hazırlanmış durumda. Bende sizler için yılbaşında izlenecek bazı yapımları derledim. İşte yılbaşında izlenecek iddialı yapımlar…

Baba: Baba, 40’lar ve 50’lerin Amerika’sında, bir İtalyan mafya ailesinin destansı öyküsünü konu alıyor. Don Corleone’nin kızı Connie’nin düğününde, ailenin en küçük oğlu ve bir savaş gazisi olan Michael babasıyla barışır. Bir suikast girişimi, Don’u artık işleri yönetemeyecek duruma düşürünce, ailenin başına Michael ve ağabeyi Sonny geçer. Danışmanları Tom Hagen’in de yardımlarıyla diğer ailelere savaş açan Corleone ailesi, eski moda yöntemleri de değiştirmeye başlar.

Supernatural: Supernatural Dean ve Sam Winchester kardeşlerin, doğaüstü yaratıklarla verdikleri savaşı konu alıyor.

Anneleri bilinmeyen bir varlık tarafından yakılarak öldürülmesi sonucu, babalarıyla beraber avcılık yapmaya başlayan kardeşlerden Sam normal bir hayat sürme isteği ile abiis ve babasını bırakıp üniversiteye gider.

Yıllarca ailesinden ayrı yaşayan Sam, abisinden aldığı babasının kayıp olduğu haberi ile eve döner ve macera yeniden başlar..

Alchemy Souls: Yaşamını kör bir kadının bedeninde sürdüren bir büyücü, kaderini değiştirmek için ondan yardım isteyen, prestijli bir aileye mensup bir adamla karşılaşır.

House of Dragons: "Game of Thrones" dizisinde yaşananların geçmişini konu alan ve krallığın başında Targaryen'lerin olduğu zamanda, Daenerys Targaryen'in ailesinin iç savaşa giriş ve çöküş hikayesini konu alan "House of the Dragon", kısaca Daenerys'in aile geçmişini anlatıyor.

Anne with An ‘’E’’: Cesur ve tutkulu yetim kız, evlenmemiş yaşlı bir kadın ile onun tatlı dilli bekar erkek kardeşinin yanında alışılmadık bir yuva bulur. Yeşilin Kızı Anne'den uyarlandı.

Acı Reçete: Liza (Emily Blunt) kendisi ve kızı için daha iyi bir hayat yaşamanın hayalini kurmaktadır. Batmakta olan bir eczanede işe giren Liza'nın iç güdüleri şirketi yükselişe geçirir. Ulaştığı bu başarıyla lüks bir hayat yaşamaya başlayan Liza yakında, bir suç komplosunun ortasına düşecektir.

Kulüp: 1950'li yıllarda İstanbul'da Beyoğlu civarında Seferad Yahudisi Matilda ve kızı Raşel'in hayatı çevresinde gelişen olaylara odaklanır.

Dünyayı Ardında Bırak: Lüks bir kiralık evde hafta sonu kaçamağına giden bir ailenin tatili, bir siber saldırının tüm cihazlarını bozması ve kapılarında iki yabancının belirmesiyle tekinsiz bir hâl alır.

2023 yılını geride bırakırken yılbaşında izlenebilecek bazı yapımları bu şekilde sizler için listeledim.

Gelecek hafta görüşmek üzere, hoşça kalın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları