Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Enise Altınok AVŞAR

Enise Altınok AVŞAR

Vizyon

En beğenilen korku filmleri

Korku yapımları senaryo iyi işlendiğinde büyük sükse yapsa da bu tür filmleri izleyemeyen pek çok insan var. Korku severler için bilirkişilerin belirlediği son zamanların en iyi korku filmlerini sizler için derledik. İşte en beğenilen korku filmleri..

Kapan: Chris ve Rose, bir süredir beraber olan mutlu bir çifttir. Rose, bir gün Chris'i ailesiyle tanıştırmaya karar verir ve ikili, şehrin dışında bulunan eve doğru yola koyulur. Başlarda sıcak ve sevecen görünen bu aile, zamanla Chris'e tuhaf davranmaya başlar. Chris, siyahi olduğu için ayrımcılığa maruz kaldığını düşünse de işlerin bundan sonra çok daha korkunç olduğunu öğrenecektir.

Sessiz Bir Yer: İki çocuklu bir çift, kıyamet sonrası bir dünyaya ayak uydurmayı başarmıştır. Bu dünyanın yegâne kuralı ise asla ses çıkarmamaktır. Sadece işaret diliyle anlaşan aile üyeleri öyle ya da böyle hayatını sürdürmektedir. Ta ki bir lambanın devrildiği güne kadar...

Korku Seansı: Kalabalık ve sevgi dolu bir aile olandvfd Perronlar, tüm paralarını bir çiftlik evine yatırırlar. Ancak taşındıkları gibi evde garip olaylar yaşanmaya başlar. Önce evin köpeği ölür. Daha sonra çocuklar geceleri yataklarından çekilmeye, tuhaf kokular almaya ve garip şeyler görmeye başlarlar. Gidecek başka yerleri olmayan Perron ailesi, paranormal araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren çiftinin kapısını çalarak yardım isterler. Bu film gerçek bir hikâyeden uyarlandı.

Kara Büyü: Sakin bir kasabaya gelen gizemli bir yabancı, bir dizi felaketi de beraberinde getirir. Kasabada tuhaf olaylar yaşanırken bölgedeki polis memurlarından birinin kızı da esrarengiz bir hastalığa tutulur. İlk başta bir salgın hastalık gibi görünen bu gizem, göründüğünden daha büyük bir karanlığı içinde barındırmaktadır.

Ayin: Graham ailesinin büyüğü Ellen'ın ölümüyle evde bir dizi sıra dışı olay yaşanmaya başlar. Annie, eşini ve çocuklarını korumaya çalışırken yıllardır bir parçası oldukları ayinden habersizdir.

Hounds of Love: Vicki Moley adlı genç, başına geleceklerden habersizce, bir partiye gitmek için evden kaçar. Ancak katil bir çift olan John ve Evelyn tarafından kaçırılıp bir odaya hapsedilir ve kendisini bir ölüm kalım savaşının içinde bulur.

Sosyal medyada son zamanlarda en çok tavsiye edilen korku yapımları bu şekildeydi. İzleyenleriniz varsa veya tavsiyeleriniz varsa paylaşabilirsiniz. Görüşmek üzere, hoşça kalın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları