Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Enise Altınok AVŞAR

Enise Altınok AVŞAR

Vizyon

Yılbaşı yapımları

Herkese merhaba; yeni yıla sayılı günler kala pek çok platform içeriklerine yılbaşı temalı filmler ekledi. Bunlardan biri olan Netflix’, yeni içeriklerinin yanı sıra yılbaşı teması içeren yapımları izleyiciyle buluşturuyor. İşte o yapımlar…

Love Hard: Bir flört uygulamasında ruh eşiyle tanışan Los Angeleslı yazar, Noel'de adama sürpriz yapmak için ülkenin öbür ucuna uçtuğunda sahte profille kandırıldığını anlar.

Merry Happy Whatever: Los Angeleslı başarısız müzisyen, Philadelphia'daki 10 günlük Noel ziyaretinde yeni kız arkadaşının aksi babasının ve tuhaf kardeşlerinin kalbini kazanmaya çalışıyor.

Noel Günlüğü: Noel'de çocukluğunun geçtiği evi temizleyen bir romancı, öz annesini arayan bir kadınla tanışır. Geçmişlerinin ve kalplerinin anahtarı, belki de eski bir günlüktedir.

Mutluluk Dahil: Noel'de küçük bir pansiyonla ilgili eleştiri yayımlayan bir blog yazarı, kendini zor durumdaki pansiyon sahiplerine yardım ederken ve oğullarına âşık olurken bulur.

Holidate: Tatillerde bekâr olmaktan bıkan iki yabancı, bir yıl boyunca birbirlerine eşlik etmeyi kabul eder. Ama platonik başlayan bu ilişkide zamanla gerçek duygular filizlenir.

Bize Çıkan Yollar: Alaycı Dash ve iyimser Lily, New York'ta sürekli birbirlerine verdikleri bir defter içinde mesajlar ve cesaret oyunları paylaşınca Noel'de zıt kutuplar birbirini çeker.

Noel Neşesi: Bir emlak girişimcisi, yerel bir Noel şovu için Broadway yıldızı olmayı hayal eden bir kadın ile bir reklam müziği yazarını eşleştirince aşk, umutlar ve Noel ruhu iç içe geçer.

The Princess Switch: Ayakları yere basan Şikagolu bir fırıncı ve müstakbel bir prenses, birbirlerine tıpatıp benzediklerini fark ettiğinde yer değiştirmek için Noel'e yakışır bir plan yapar.

Bir Noel Resmi: Resim sanatına meraklı bir şefin çöpe attığı resimler, Noel için şehre gelen tanınmış bir illüstrasyon sanatçısının gözüne takılınca şef, gerçek aşkı bulma şansı yakalar.

Benim Güzel Noel Şatom: Kitapları çok satan bir yazar, bir skandaldan kaçmak için İskoçya'ya gider ve buradaki bir şatoyu çok beğenir. Ancak şatonun sahibi olan huysuz dükle anlaşmazlığa düşer.

The Knight Before Christmas: Orta Çağ'dan kalma sihir, 14. yüzyıldan bir şövalyeyi günümüz Ohio’suna gönderir ve şövalye burada kalbi kırık bir lise fen bilgisi öğretmenine âşık olur.

Büyük Noel Yalanı: Ailesinin toplandığı bir akşam yemeği sırasında sevgilisi olmadığı için kendini baskı altında hisseden Gianna, meraklı aile üyelerini memnun etmek için aniden bir yalan uydurur.

Tatil: Los Angeleslı Amanda ve Londralı gazeteci Iris, aşk hayatlarındaki sorunlardan kaçmak için Noel tatilinde iki haftalığına evlerini takas eder.

Yeni yılda film veya dizi izleyerek vakit geçirmek isteyenler için Netflix’te yer alan yılbaşı temalı yapımlar bu şekildeydi. Yeni yılınızı kutlarım.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları