Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Enise Altınok AVŞAR

Enise Altınok AVŞAR

Vizyon

Yeni yılda yeni yapımlar

Herkese merhaba pek çok yapım yeni içerikleri için 2024 Ocak ayını bekliyordu. Online içerik platformu Netflix, 2024 yılına girdiğimiz şu günlerde yeni yapımlarını aboneleriyle paylaştı. İşte yeni yılda Netflix’in yeni yapımları…

Beni Kandıramazsın: Eski bir asker olan Maya, gizlice yerleştirilmiş bir dadı kamerasında öldürüldüğünü sandığı eşini görünce kökeni geçmişe uzanan ölümcül bir komployu keşfeder.

The Brothers Sun: Taipeili bir çetenin üyesi, inatçı annesini ve olaylardan bihaber olan erkek kardeşini hedef alan gizemli bir düşmana karşı onları korumak için Los Angeles'a gider.

Kar Kardeşliği: Bir uçağın And Dağları’nın orta yerine düşmesinin ardından, hayatta kalan yolcular evlerine dönmek için güçlerini birleştirir ve birbirlerine ümit kaynağı olur.

Champions: Gözden düşmüş sporcu Vince, kız arkadaşını hamile bıraktıktan yıllar sonra eksantrik oğlu Michael'la tanışır ve gösteri müziklerinin yardımıyla baba olmayı öğrenir.

Evreni Yutan Çocuk: 1980'lerde Brisbane'in banliyölerinde büyüyen genç bir çocuk, hayatın sert gerçekleriyle ve ailesini tehdit eden tehlikelerle yüzleşir.

Dedektif Forst: Başına buyruk soruşturma tarzı nedeniyle işinden kovulan dedektif, bir dizi korkunç cinayeti kanunsuzca çözmek için bir gazeteciyle birlik olur.

Uçuk Bir İş: Gözünü yükseklere diken profesyonel bir hırsız ve uzman ekibi, 12.000 metre yükseklikte seyreden bir uçaktaki kasadan 500 milyon dolar değerindeki altını çalmaya kalkışır.

Kübra: Kenar bir mahallede yaşayan kendi hâlinde bir genç, geleceği öngörüyormuş gibi görünen mesajlar aldıkça hem bir takipçi kitlesi hem de güçlü düşmanlar edinir.

Yangın Yeri: Katı kurallara sahip bir kız okulunda gizemli bir yangın kontrolden çıkar. Ardından herkes, bunun bir kaza mı yoksa kundaklama mı olduğunu sorgulamaya başlar.

Ocak ayında Netflix’te yayınlanması planlanan içerikler bu şekildeydi. 2023 yılını geride bırakırken umarım yeni yıl tüm güzellikleriyle sizleri bulur. Hoşça kalın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları