Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Enise Altınok AVŞAR

Enise Altınok AVŞAR

Vizyon

Yeni sezon yeni işler

Herkese merhaba bu hafta sizlerle televizyonun yeni sezon gözdelerini konuşmaya geldim. Yaz dizilerinden beklediğimiz devamlılık ve gelmese de yeni sezonda pek çok iddialı iş izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Gelin yeni işlere bir göz atalım.

Bildiğiniz üzere dönem yapımı olan Dilek Taşı izleyicisiyle buluştu ve genel olarak beğenilse de bazı kesimler tarafından senaryo ve yapım eleştirildi. Dilek Taşı 80’lerde geçmesinin yanı sıra Salih Bademci, Hazal Subaşı gibi isimlerin yer aldığı yapım başlamadan izleyici kitlesine sahipti.

Kader Bağları, Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan ikilisini bir araya getiriyor. Ayrı dünyaların insanlarının aşkta yolları kesişirken mücadele ve tutku dolu hikâyelerini izleyeceğiz. Şu anlık sadece tanıtım fragmanlarının yayınlandığı dizi merakla bekleniyor.

ATV ekranlarında ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Safir dizisi sosyal medyada genel olarak beğenildi. İlhan Şen ve Özge Yağız’ı buluşturan Safir’de Yaman ve Feraye karakterlerinin çıkmaza sürüklenen aşklarını izledik. Kapadokya’nın güçlü ailelerinin göze çarptığı Safir’in ilk bölümü bu hafta izleyiciyle buluştu.

İzleyicinin merakla beklediği dizilerden Yabani de ekranlardaki yerini aldı. Halit Özgür Sarı ve Dolunay Soysert’i bir araya getiren Yabani, zengin bir aileden kaçırılarak sokağa düşen bir çocuğun yıllar sonra eve geri dönmesiyle gelişen olayları konu ediniyor. Yabani ilk bölümüyle 12 Eylül Salı Fox TV’de izleyiciyle buluştu.

Hudutsuz Sevda, 21 Eylül Perşembe günü Fox TV’de başlayacak. Küçük bir çocukken kan davasında babasını kaybeden Halil İbrahim yıllar sonra memleketine geri döner. Sevdiği kız Yasemin’le evlenerek kendine yeni bir hayat kuracaktır. Fakat Halil İbrahim’in karşısına Zeynep’in çıkmasıyla bir intikam yolculuğunda hayatı değişir. Başrollerini Deniz Can Aktaş, Biran Damla Yılmaz ve Miray Daner’in paylaştığı Hudutsuz Sevda yeni sezonun bir diğer iddialı işi.

Daha önce Aşk Laftan Anlamaz dizisinde partner olan Hande Erçel ve Burak Deniz bu sezonda tekrar Bambaşka Biri dizisinde bir araya geliyor. Genç savcı Leyla ve hırslı gazeteci Kenan’ın yollarının kesiştiği Bambaşka Biri, Fox TV ekranlarında 11 Eylül Pazartesi ilk bölümü yayınlandı.

İstanbul’un zengin muhitinde çalışan üç hizmetlinin hikâyesini konu alan Kirli Sepeti, Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun’u buluşturuyor. Kirli Sepeti’nin de 24 Eylül’de yayına gireceği belirtiliyor.

Yeni sezonda merak edilen işler bu şekilde. Tabii bunlara eşlik edecek önceki sezondan işler de var. Dizi sektörü yeni sezonda pek çok yeni işle meşgul olacak. Fırsat buldukça bende sizlerle yorumlarımı burada paylaşacağım. Şimdilik hoşça kalın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları