Yanan ve çizilen tencereyi bu yöntem kurtarıyor ' Sadece 2 malzeme yetiyor'

Yanan ve çizilen tencereyi bu yöntem kurtarıyor ' Sadece 2 malzeme yetiyor'
Tencerelerinizi çöpe atmak zorunda kalmayın. Doğal ve pratik bir yöntemle yanık tencereyi eskisinden de yeni bir hale getirmek mümkün

Mutfak araç gereçlerini temizlemek, inatçı lekelerden dolayı sandığından zor olabilir. İyi temizlenmeyen yağ kalıntıları, temizlerken yanlış yöntemlerin kullanılması, kullanırken özensiz davranmak gibi çeşitli nedenler zaman içerisinde eşyaların yıpranmasına ve sağlık için tehlike teşkil etmesine sebep olabilir. Tencelerin çizilmeden, yıpranmadan ve kalıntılar olmadan temizlenmesi de bu noktada önem arz ediyor. Bu yöntem sayesinde yanan tencerinizi çöpe atmanız gerekmiyor.

BEYAZ SİRKE MUCİZESİ

Evinizin her alanında güvenle kullandığınız beyaz sirke tencerelerinizi eskisinden de daha yeni yapacak! Deterjanla ya da bulaşık makinesiyle yanık kalıntılarını temizlemek olanaksız olacağından en iyi yöntem sirke ve karbonat karışımı ile yorulmadan tencerinizi eski formuna döndürmektir.

NASIL KULLANILIR?

Beyaz sirkeyi ve karbonatı tencere yüzeyine dökün ve ardından tepkimeye girmesi için sıcak su ilave ederek bir süre bekleyin.Daha sonra tencerenizi yıkayabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.