WhatsApp'a yeni bir özellik daha geliyor 'Doğrudan paylaşabilirsiniz'

WhatsApp'a yeni bir özellik daha geliyor 'Doğrudan paylaşabilirsiniz'
Dünyaca ünlü anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp yeni özellikler test etmeye devam ediyor.

Donanımhaber'de yer alan bilgilere göre; Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özellikler test etmeye devam ediyor. WhatsApp'ın beta sürümünde test ettiği yeni özellik sayesinde durum güncellemelerinizi doğrudan Facebook ve Instagram Hikayeler'de de paylaşmanız mümkün olacak.

WhatsApp ve Instagram'da bağlantı sorunu yaşandı | Independent Türkçe

Geçtiğimiz günlerde durum güncellemelerini Facebook Hikayeler'de otomatik olarak paylaşma özelliğini test eden WhatsApp, yeni beta sürümünde bu özelliği Instagram için de kullanıma sundu.

How to add WhatsApp to Instagram [2023 Guide] | Callbell

DURUM GÜNCELLEMELERİNİZİ FACEBOOK VE INSTAGRAM'DA DA PAYLAŞABİLECEKSİNİZ

Aşağıdaki ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere WhatsApp beta 2.23.25.20 güncellemesi ile durum güncellemelerini Facebook'ta paylaşabilme seçeneğinin yanı sıra WhatsApp, paylaşım özelliğini geliştirerek Instagram ile uyumlu hale getirmekte. Böylece kullanıcılar, Instagram Hikayeler'deki hedef kitlesini seçerek durum güncellemesini paylaşabilecek.

bb.jpg

Henüz test aşamasında olan bu özellik ile WhatsApp, hem kullanıcılar için kolay bir kullanım sağlamayı hem de zaman tasarrufu sağlamayı hedeflemekte. Aynı zamanda bu özelliğin WhatsApp ve Instagram üzerinden içerik paylaşımının güvenilirliğini ve tutarlılığını da artırması bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.