WhatsApp ve yapay zeka güçlerini birleştiriyor 'Kullanıcılar çok sevinecek'

WhatsApp ve yapay zeka güçlerini birleştiriyor 'Kullanıcılar çok sevinecek'
WhatsApp'ın yapay zeka ile güçlerini birleştirdiği ortaya çıktı. Ortaya çıkan bu yapay zeka özelliğini kullanıcıların çok beğeneceği düşünülüyor.

WhatsApp'ın yapay zeka tabanlı görsel düzenleme özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. WhatsApp beta kodlarından elde edilen bilgilere göre, bu özellikle ilgili detaylar ortaya çıktı. WhatsApp, bundan önce yapay zeka sohbet botu olarak karşımıza çıkmıştı. Ancak WhatsApp, sürpriz bir özellikle gündeme geldi. Yapay zeka destekli görsel düzenleme özelliği WhatsApp'a geldiği ortaya çıktı.

Foto - WhatsApp için yeni yapay zeka özelliği geliyor!

WhatsApp beta kodlarında önemli bir yapay zeka özelliği kendisini gösterdi. WhatsApp sadece bir sohbet uygulaması olmaktan öte kullanıcılarına fotoğraflarını düzenlemesi için fırsatlar sunduğunu da biliyoruz. İşte Meta, WhatsApp için yapay zeka destekli fotoğraf düzenleme aracı getiriyor.

WhatsApp beta 2.24.7.13 kodlarında fark edilen özellik sayesinde kullanıcılar yapay zeka desteğiyle üç fotoğraf düzenleme seçeneği sunulacak.

Bu özellik sayesinde kullanıcılar, yapay zeka aracılığıyla komut vererek ideal bir arka olan oluşturabilecekler. Bu, çok daha kişisel ve yaratıcı arka planlar elde etmelerini sağlayacak. Uygulamadaki diğer bir yapay zeka özelliği ise stil değiştirme. WhatsApp zaten mevcut olan filtre seçeneklerine sahip olsa da, bu yapay zeka özelliği yeni fitreler ve stillerle kullanıcılara yardımcı olacak.

WhatsApp beta 2.24.7.13 sürümüyle gelen bir diğer özellik ise yapay zeka ile genişletme. Bu özellik, Photoshop'taki içerik farklılıklarını doldurma özelliğine benziyor. Paylaşacağınız fotoğraftaki arka plan boşluklarını yapay zeka ile doldurmanıza imkan tanıyacak olan bu özellik henüz devreye alınmamış olsa da, geliştiriciler bu özelliği kodlar aracılığıyla etkin hale getirmeyi başardılar.

Şu anda Android beta programında ortaya çıkan bu yapay zeka özelliğinin ne kadar etkili olacağı henüz belli değil.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.