Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu başlıyor

Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu başlıyor
Yeşilay'ın 2011 yılından bu yana düzenlediği Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu'nun 11'incisi, 5 Mayıs 2024 Pazar günü 'Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim' sloganıyla yapılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun iş birliğiyle Türkiye'nin dört bir yanında eş zamanlı olarak düzenlenecek olan Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu, 10 binden fazla bisikletseveri bir araya getirerek bağımlılıkların zararlarına dikkat çekecek ve sağlıklı yaşam bilincinin artmasına katkıda bulunacak.

Yeşilay, spor yaparak bağımlılıklarla mücadele etmenin önemini vurgulamak ve sporu daha geniş kitlelere yaymak amacıyla yıl boyunca bisiklet turları düzenleniyor. Bu yılın 11'incisi gerçekleştirilecek olan Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu için geri sayım başladı.

Türkiye'nin en büyük bisiklet organizasyonlarından biri olan ve Ziraat Katılım, Kahve Dünyası, Bisan ve Türkiye Sigorta'nın katkılarıyla düzenlenen Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu'nun 11'incisi, 5 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek.

Etkinlik, Yeşilay şubeleri, Yeşilay Spor Kulüpleri, gönüllüler ve bisikletseverlerin katılımıyla Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak düzenlenecek. Kayseri'de ise etkinlik, Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayıp Sivas Caddesi-Kızılırmak Caddesi güzergahından Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde sona erecek.

Katılımcılar, kendi bisikletleriyle ya da destek olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ'nin sporaskayseri.com.tr adresi üzerinden kayıt yaptırarak temin edecekleri bisikletlerle etkinliğe katılabilecekler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.