WhatApp'tan devrim gibi hamle! O özelliği etkinleştirmeyi unutmayın

WhatApp'tan devrim gibi hamle! O özelliği etkinleştirmeyi unutmayın
Dünyaca ünlü anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a dikkat çeken bir özelliğin geleceği duyuruldu. İşte tüm detaylar...

Donanımhaber'de yer alan bilgilere göre; Dünyada en çok kullanılan mesajlaşma platformlarından biri olan WhatsApp, geçtiğimiz günlerde tanıtılan kilitli sohbetler dahil olmak üzere odağını gizlilik ve kullanıcı güvenliğine çevirmiş durumda.

Popüler mesajlaşma uygulaması, iki adımlı e-posta doğrulaması için hazırlanıyor. Halihazırda beta kullanıcılarına sunulan bu özellik, yakında genel kullanıma açılacak.

WHATSAPP'A E-POSTA DOĞRULAMASI GELİYOR

WhatsApp'a eklenecek e-posta doğrulaması, Ağustos ayından bu yana geliştiriliyor ve an itibarıyla beta kullanıcılarına ulaşmaya başladı. Bu noktada kullanıcılar, WhatsApp hesaplarına kişisel e-posta adreslerini bağlayarak yeni bir güvenlik katmanı oluşturabilecekler.

Dolayısıyla hesaplara girmek biraz daha zorlaşırken, veri hırsızlığı ve bilgisayar korsanlığına karşı yeni bir önlem niteliğinde olacak.

WhatsApp'ın beta sürümünden gelen görüntülere göre yeni özelliği kullanmak oldukça basit. WhatsApp, sizden e-posta adresini paylaşmanızı istiyor ve bunun yalnızca sizin tarafından görülebileceği belirtiliyor.

wp.jpg

Hemen ardından e-posta adresinize gelecek doğrulama bağlantısı üzerinden e-mail hesap doğrulamasını tamamlayabiliyorsunuz.

Yeni doğrulama sisteminin en kısa zamanda tüm kullanıcılara ulaşması bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.