Ünlü şirket finans devini satın alıyor 'İmzalar atıldı'

Ünlü şirket finans devini satın alıyor 'İmzalar atıldı'
S&P Global, yatırım araştırmalarının gücünü artırmak amacıyla finansal teknoloji sağlayıcısı Visible Alpha'yı satın alma anlaşması imzaladığını duyurdu.

S&P Global tarafından yapılan duyuruda, sektördeki derin verilere erişim, analist modelleri ve önde gelen kaynaklardan gelen nitelikli analizler sağlayan Visible Alpha ile bir işbirliği anlaşmasına varıldığı belirtildi.

Anlaşma kapsamında, Visible Alpha'nın S&P Global Market Intelligence bölümünün bir parçası olacağı kaydedilen açıklamada, satın almanın bu bölümdeki "Capital IQ Pro" platformunda temel yatırım araştırma yeteneklerini geliştireceği ifade edildi.

S&P Global, finansal teknoloji sağlayıcısı Visible Alpha'yı satın alıyor

Açıklamada, Visible Alpha'nın kurumsal ve kurumsal pazarlarda araştırma ve analiz için "Capital IQ Pro" ile birleşiminin, S&P Global'in bu alanda önde gelen sağlayıcı olma yönündeki kararlılığını yansıttığı vurgulandı.

S&P Global'in eski adı Markit Digital olan Fincentric için stratejik fırsatları araştırdığı açıklamada, Fincentric'in perakende aracı kurumlar ve diğer finansal kurumlar için mobil uygulamalar ve web siteleri geliştirmeye odaklanan dijital çözüm sağlayıcısı olduğu belirtiliyor.

Açıklamada, Visible Alpha'yı satın alma sürecinin tamamlanmasının çeşitli koşullara, özellikle de düzenleyici onaylara tabi olduğuna dikkat çekilirken, işlemin bu yıl içinde sonuçlandırılmasının beklendiği ifade ediliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.