Ünlü SGK uzmanı Özgür Erdursun net rakamı açıkladı Emekli ve asgari ücretteki zam oranı belli oldu

Ünlü SGK uzmanı Özgür Erdursun net rakamı açıkladı Emekli ve asgari ücretteki zam oranı belli oldu
SGK Uzmanı Özgür Erdursun, emekli ve asgari ücretlilere yapılacak zamlara ilişkin açıklamada bulundu.

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, YouTube üzerinde yayınladığı bir videoda emekli ücretlerinde ne kadar bir zam yapılacağını açıkladı.

Pek çok emeklinin ve asgari ücretlinin gözü kulağı yıl sonunda yapılacak zamda. Bu nokta da birçok uzman rakamlarını paylaşıyor.

SGK Uzmanı Özgür Erdursun, emeklilerin ve asgari ücretlilerin alacağı maaş zammına ilişkin detayları açıkladı. YouTube hesabı üzerinden yayınladığı videoda Erdursun, kıdem tazminatına da açıklık getirdi.

asgari-231.jpg

Erdursun emekli aylıklarına yüzde 40, Emekli sandıklarına ise yüzde 49’luk bir artış beklediğini belirtirken, “En düşük emekli aylığının 10 bin TL olacak. Diğer kademelerde alanlar da ise 8 bin TL’lik bir zam tutarı verilecek. Emekli aylığını 17 bin TL’ye çıkartabilirler.” dedi.

Asgari ücrete ilişkin detayları da aktaran Erdursun, “Asgari ücretin yüzde 50 civarında artırılarak 17 bin ve 17 bin 500 TL olacağını ön görüyoruz.” açıklamasında bulundu.

asgari-2.jpg

Son olarak Kıdem tazminatına da bu zamlar ile belirleneceğini belirten Erdursun, kıdem tazminatının da 35 bin TL’ye çıkacağı söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.