Ünlü otomotiv firmasından dev kampanya 'Duyan koşuyor' Son 9 gün

Ünlü otomotiv firmasından dev kampanya 'Duyan koşuyor' Son 9 gün
Fiyatıyla cezbeden ünlü otomotiv firmasından dev gibi kampanyasında sayılı günler kaldı.

Artan enflasyon ve hayat pahalılığı, otomobil fiyatlarına da vurdu. Bu nedenden bazı vatandaşlar için araba almak hayalden öteye gitmedi. Fakat birçok otomobil firmasının kampanyaları da vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

İnternet üzerinden de en ucuz araba ve kampanya fırsatı aranmaya başlandı. Ünlü Güney Koreli otomotiv devi yılın son ayında muhteşem kampanyasını duyurdu.

Fiyatı ile cezbeden Hyundai i10 yeni kampanyasını açıkladı. Türkiye’de İzmit’te üretim gerçekleştiren firma, 710 bin TL satış fiyatı ile sunuluyor.

hyundaii10.jpg

YOKUŞ-KALKIŞLI ÖZELLİĞİ BULUNUYOR

İ10 1.0 MPI Jump MT modeli vitesli otomatikleştirilmiş manuel şanzıman ve 5 vitesli manuel şanzıman seçenekleriyle piyasada üretiliyor. Yeni i10'un standart olarak sunulan yokuş kalkış destek sistemi ile eğimli yerlerde aracınızı kolaylıkla hareket ettiriyorlar. Yakıt Kapasitesi 40 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 6.0 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.0 lt. Karma Tüketim (100 km) 4.7 lt. gibi bir tüketim sağlanıyor.

hyundai1.jpg

İ10'DAN 6 AY KAMPANYASI

6 ay ertelemeli kredi kampanyası Garanti BBVA, Yapı Kredi ve TEB Oto Finans kartı olanlar için geçerli olacak. Kampanyada Garanti BBVA 6 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında yüzde 4,19'dan başlayan faiz oranı sunarken, Yapı Kredi tarafınca yüzde 3,79'dan başlayan faiz oranı ve TEB Oto Finans tarafınca tüm vade ve tutarlardaki 3 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında %3,64'ten başlayan faizlerle satış imkanı sağlanıyor.

Tahsis ücreti, kredi kullanımı için bir kereye mahsus, kullandırılan toplam kredi tutarının binde beşi olacak şekilde sınırlandırılıyor.

31 Aralık’ta kampanya sona erecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.